上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.3k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-4 02:27 PM 發表 查看引用來源
數字師兄可能等緊某個「她」開出擇偶條件
嘿嘿,只因八卦。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-4 06:23 PM 發表 查看引用來源

正直,大方,可以是好的朋友。
哈哈,師兄又認為呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-4 07:04 PM 發表 查看引用來源
哈哈,師兄又認為呢?
工作方面,我喜歡合作的人看最後目標,不是眼前利益,或便利。

朋友方面,目標堅定,不拘小節,就很好。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-4 07:34 PM 發表 查看引用來源

工作方面,我喜歡合作的人看最後目標,不是眼前利益,或便利。

朋友方面,目標堅定,不拘小節,就很好。
係,個性比能力重要,呢樣係我認為既。
工作方面,我樂意做領頭羊更樂意遇上有本事既男人,好似k師妹講果種。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-4 02:53 PM 發表 查看引用來源

但心裡唔止有妳又如何先?
我識既人可能無師妹講既優秀,但都不失為一個稱得上道的好男人。
我認為男人好,係會令女人進步。雙方相處得有意思又自在。
我識人都唔少,最怕係婆婆媽媽,小心眼既男人,講是非 ...
心裏唔止有我咁慘?嘩!直頭好似坐過山車咁。身邊男人優秀,咪等於表面上擁有整個世界嘅感覺,但內心快樂指數直插谷底....

點止好男人會令女人進步。好女人也會令男人更....勁!你試下問下呢度各師兄,有位完美索女上床,係唔係更賣力先?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-6-4 08:37 PM 發表 查看引用來源

心裏唔止有我咁慘?嘩!直頭好似坐過山車咁。身邊男人優秀,咪等於表面上擁有整個世界嘅感覺,但內心快樂指數直插谷底....

點止好男人會令女人進步。好女人也會令男人更....勁!你試下問下呢度各師兄,有位完 ...
有幾多女人一生之中,只愛一個男人?cat姐係好女人~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-6-4 08:37 PM 發表 查看引用來源

點止好男人會令女人進步。好女人也會令男人更....勁!你試下問下呢度各師兄,有位完 ...
完美,點為之完美先?哈哈……
唔好簡單複雜化,如果有位索女,我可唔可以上床前同佢出街威下先?哈哈~

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-4 02:24 PM 發表 查看引用來源

7個咁多,師兄過去果然精彩!
現在經常上網識女人嘅人相信會更精彩。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-4 02:26 PM 發表 查看引用來源

你唔駛咁謙喇,你之前都有過咁多女伴,一定有過人之處嘅
以前識果啲係靚妹,蝦佢哋年少無知啊!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-6-4 12:26 PM 發表 查看引用來源

無錯,有齊以上特質,但心入面冇我,沒意思
但心入面以你為一,但其他都負分又有何用呢?愛情飲水飽?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆