上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  34.4k

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-4-4 09:03 AM 發表 查看引用來源
哈哈,我個時餵有的唔食添呀
師兄有無同樹熊影相?
哈哈,我諗佢地食飽所以唔食。

冇啊,我諗唔啱時段,我淨見到啲樹熊响樹上面爬下爬下。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-4 09:25 AM 發表 查看引用來源

師兄盡情享受,我地呢度都放假呢~

型爸師兄,我今日放盡跑,3:43秒,800米。比上次快,希望快d好返同減磅可以再快d。
肺氣量要再加強先得,應該可以再快。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-4 07:27 AM 發表 查看引用來源
去咗喂袋鼠。原來牠們都有不同食相,有些像食快餐,有些像吃8個course食三個鐘咁,差沒有吃一口飲下matching wine...
有無相睇㗎~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-4 09:25 AM 發表 查看引用來源

哈哈,太多人去餵
噢……樹熊真係好得意

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-4 11:09 AM 發表 查看引用來源

型爸師兄,我今日放盡跑,3:43秒,800米。比上次快,希望快d好返同減磅可以再快d。
加油,距離目標不遠了。有無度過自己靜止心率幾多? 心肺有無進步,可以用比較自己靜止心率來衡量。

我今日都燒脂慢jog 8k,配速6分幾,心率13幾。最緊要係曬左太陽。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-4 03:53 PM 發表 查看引用來源

加油,距離目標不遠了。有無度過自己靜止心率幾多? 心肺有無進步,可以用比較自己靜止心率來衡量。

我今日都燒脂慢jog 8k,配速6分幾,心率13幾。最緊要係曬左太陽。
哈哈,唔識計呢d添,一陣check下先得。
希望可以再快d,應該可以我感覺,但有熱身同無熱身爭好遠。
遲d list我手錶個資料,但好似無心率果d喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-4 03:59 PM 發表 查看引用來源

哈哈,唔識計呢d添,一陣check下先得。
希望可以再快d,應該可以我感覺,但有熱身同無熱身爭好遠。
遲d list我手錶個資料,但好似無心率果d喎。
介唔介意講下你戴緊咩錶?

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-4 03:53 PM 發表 查看引用來源

頂,你配速咁快!我心率13X配速係慢你一倍!絲毫無進步!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-4 11:09 AM 發表 查看引用來源

師兄加油!幾時係運動會?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-4 04:41 PM 發表 查看引用來源

頂,你配速咁快!我心率13X配速係慢你一倍!絲毫無進步!
今日涼,跑前又飲夠水,加上赤膊,所以做到快少少。夏天未必得。

呢幾個月多左谷爆心跳。相信都有些少進步。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆