上一頁下一頁
發新話題

紀錄我的性趣聞~ 野戰系~屋邨後樓梯P.21(原來漏咗一部份)

收藏  |  訂閱
370  63.0k

sis 真系好貪玩

今朝搭巴士, 又無位坐...無得瞓覺...唯有用啲時間上黎post下文啦!

其實“車震”呢個terms都係早十年先流行, 以前啲人成日都講係車上飛鵝山到搞, 會俾人照田雞......我雖然有上過飛鵝山, 但冇試過車震!

根據我嘅記憶, 第一次完全完成車震嘅過程係某年復活節烈日當空嘅下午...故事主角係icq年代識到宜家嘅P先生...

介紹番P先生, 因為宜家嘅我, 都好可能因為佢而開發咗好多野...影響都算深嘅...例如: 第一次同佢做, 佢射之前我會黎起碼5-7次高潮, 之後每次搞都會(宜家都無乜人可以破呢個紀錄)...同佢第一次玩震旦...第一次影床上照&片...仲有好多佢導我睇埋哂啲變態av片...不過最重要就係今次要講嘅車震...

話說當年返個份工係要輪班嘅,而本身復活節假唔係勞工假, 被編到放真係好好彩架...中午收到佢電話問完我得唔得閒, 就話過黎車我...咁我初時都係諗住遊下車河之後返佢屋企...

點知上到車, 佢問我想去邊! 我話唔知呀!不如去鹿頸個邊遊下算...

車車下, P問我: 想唔想試下係車到野戰(當時仲未有車震呢個terms)
我: 吓?宜家日光白白喎!係都夜晚會唔會安全啲呀?
P: 有咩分別喎!唔好俾人見到咪得囉~
我: 咁...你搵到個安全嘅地方先算啦!

當時心情真係既緊張又興奮! 緊張係第一次車震, 仲要係日頭...興奮嘅就係好想快啲搵到地方就車震...

真係唔知點樣車車下去咗個有條村, 但4處無乜人, 又成個草地唔係好望到對面條村係咪無人住...不過個刻應該唔理太多...停低架車...係前坐開始kiss...

當然佢一路kiss, 一路揸我波啦! 之後我都開始俯身幫佢含...但大家都冇啲驚嘅...因為會驚人見到...不過真係零舍興奮...原本佢想係返前坐乘客位搞...我最後提意係後坐好似舒服啲喎!咁走咗去後坐...

最初男上女下, 但佢架始終都係啲車仔,k car之類...所以都係麻麻地...佢話連腳都抽筋...最終就轉女上男下...我同P都有啲份量嘅人黎嘅...如果真係有人睇到, 我諗都會見到架車有幾搖...當然轉咗姿勢, 佢舒服咗, 自然我都舒服咗...係搖有啲攰啫!不過大家可能太過興奮啦!都唔係玩咗好耐, 佢就中出咗...仲要超多...大家清理完之後! 佢就話下次都係咪搞! 係屋企舒舒服服好過...之後就返咗屋企沖涼再大戰過...

:smile_o12:

日光日白咁大膽

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-6-13 09:05 AM 發表 查看引用來源
今朝搭巴士, 又無位坐...無得瞓覺...唯有用啲時間上黎post下文啦!

其實“車震”呢個terms都係早十年先流行, 以前啲人成日都講係車上飛鵝山到搞, 會俾人照田雞......我雖然有上過飛鵝山, 但冇試 ...
要搵架7人車先得

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-6-13 09:05 AM 發表 查看引用來源

其實“車震”呢個terms都係早十年先流行, 以前啲人成日都講係車上飛鵝山到搞, 會俾人照田雞......我雖然有上過飛鵝山, 但冇試 ...
復活節都開始熱啦,重要中午時分,唔攰就帶鬼啦!都係舒舒服服嘆住冷氣攪好過啦

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2016-6-14 10:09 PM 發表 查看引用來源

要搵架7人車先得

試過啦…都唔係好得囉~

引用:
原帖由 nick歷 於 2016-6-14 10:12 PM 發表 查看引用來源

復活節都開始熱啦,重要中午時分,唔攰就帶鬼啦!都係舒舒服服嘆住冷氣攪好過啦

係啦~其實之後都試過嘅! 但始終都係覺得麻麻...空間太少喇!

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-6-15 01:08 AM 發表 查看引用來源

係啦~其實之後都試過嘅! 但始終都係覺得麻麻...空間太少喇!

都係要個種刺激感姐:smile_o10:

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-6-21 12:33 AM 發表 查看引用來源

都係要個種刺激感姐:smile_o10:
忠誠讀者, 咁夜呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆