上一頁下一頁
發新話題

主人既多水臭系 (更新: p.4,14,23<- 新端午節 號外) (相: p.7,12,19)

收藏  |  訂閱
395  55.3k

你個淫系最中意就俾成班男人睇住你個淫相
越多人睇就越多汁流出黎

引用:
原帖由 banbantai 於 2015-6-17 11:27 PM 發表 查看引用來源
仲要搵條繩扎住佢對波:smile_47:
綁埋佢對手,蒙住佢對眼
俾我地引版班男人玩,:smile_47:
等個淫西唔知有幾多碌野等緊射落去:smile_47:
:smile_40::smile_40::smile_40: 肉便器???

好想大大力揸住淫西對波一路插妳個西,然後反轉妳狗仔插埋妳屎眼推到妳對奶前後搖,最後再射哂d 精喺妳對奶度幫妳對波護膚:smile_o01:

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-17 11:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_40::smile_40::smile_40: 肉便器???
係未發夢都想試呢個淫亂場面呢

你個臭西個乳暈大到呢
好想一邊大大力揸你個波,一邊搓你另1粒lin再啜到出奶水為止

大乳暈 好撚正 啜爆佢啦

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-17 11:39 PM 發表 查看引用來源

肉便器你都啱玩? 啱晒, 我最鐘意屙尿落啲賤女人塊臉同口

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-17 11:09 PM 發表 查看引用來源
快d係度公開話我知你想點玩我對大波:smile_40::smile_40:

越淫越得我鍾意呀~~~ 我最鍾意聽人地想點玩弄我依隻臭系架啦~

越回得正越多相~~~

http://holland.pk/i46zn07k
好大乳暈好性感啊 唔知你只臭糸多唔多毛同水呢?

我想用衫夾,夾住你乳頭然後揸爆你對波了係隻臭系

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-17 11:09 PM 發表 查看引用來源
快d係度公開話我知你想點玩我對大波:smile_40::smile_40:

越淫越得我鍾意呀~~~ 我最鍾意聽人地想點玩弄我依隻臭系架啦~

越回得正越多相~~~

http://holland.pk/i46zn07k
呢對大波波, 我會用繩將你對手紥喺後面, 突出你對大波波, 再會乳夾夾, 再力陰力拉個乳夾, 同時喺你塊賤閪門口放震旦, 等你high high, 但又唔屌你隻賤雞, 吐口水落你乳溝當潤滑黎屌波, 一路屌一路大大力咁渣波用手打你對波, 最後對住你塊臉射, 再屙尿落你對波, 你成程冇得反抗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆