上一頁下一頁
發新話題

小妹錄. page 9, 11 , 12,17 update P.20 #290。

收藏  |  訂閱
298  46.7k

好耐冇見你

引用:
原帖由 賤小妹 於 2015-4-6 07:40 PM 發表 查看引用來源
update.

呢篇又似系打感受多
之前識左個加拿大仔仔-MR.A
原本約左MR.A上個禮拜1大戰,
旦佢忙住搞旅行D野,
當佢REPLY MSG既時候,我已經訓左。
原本滿心歡喜終於PERIOD完有得食...
點知個天刀系玩9我:smil ...
咁都有得食:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 賤小妹 於 2015-3-18 09:30 PM 發表 查看引用來源
SORRY,之前講過會2月頭D位更文。
其實吾系冇左件事,只系吾想打,發生左好多野。
一直刀好想系呢到打下感受,旦,好似怪怪地……
最后,我刀想系呢到打我呢個幾個月既感受。

吾知點解我成日明知錯,刀要繼續做 ...
甘當你有男朋友果時,你會唔會再搵sp?

見你的情況幫你推上去吧
但我身邊好小去玩的人士

引用:
原帖由 賤小妹 於 2015-4-6 07:14 PM 發表 查看引用來源

香港黎講,我地既高度真系難搵小小男朋友:smile_39:
完全明,我刀系咁覺得!!!!!! 不能認同更多!!!

冇錯,旦有時遇到個岩既,旦又未必有feel。刀真系幾煩:smile_45:
所以我拍過3次拖裏面, 有2個都係矮過我, 唯一高過我既男友都只係得5呎9而已...

都唔明點解6呎高以上既男生咁難搵...

有時喺街見到人地男友有6呎高, 都真係幾羨慕

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2015-4-9 10:42 PM 發表 查看引用來源

所以我拍過3次拖裏面, 有2個都係矮過我, 唯一高過我既男友都只係得5呎9而已...

http://n2.hk/d/images/r10/ ...
Momoko:S

diy到就快有抗體點解

Long time no c u low

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2015-4-9 10:42 PM 發表 查看引用來源

http://n2.hk/d/images/r10/ ...
我都幾羨慕D男仔唔高但有個高的女朋友.....我唔介意仔高過我或同我平頭

以前EX得165cm....玩69好難就....不過男上女下就好正:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆