上一頁下一頁
發新話題

最愛面對面的... 坐蓮 #190 #260 #295 #319

收藏  |  訂閱
371  53.2k

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-3 05:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08:
多都可以結冰咁解?! :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-3 11:33 AM 發表 查看引用來源
一開始T 先生俾我個感覺好攪笑,唔係因為佢成日講笑,而係佢講野把聲有啲低啞,有時講講下野又會清下喉嚨,又試過聽佢講野食左隻字後停左兩三秒講但係把聲又好似清亮左。或者應該係覺得可愛多過講笑,不過我聽 ...
C姐咀咀好厚,好SEXY咁..我都想鍚鍚:smile_o09:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-3 05:54 PM 發表 查看引用來源

雖說, 可是?:smile_o10:
可是我等緊後面XD~~~~~~~更多既內心情節-3-"~

引用:
原帖由 aaalone1 於 2014-8-3 06:03 PM 發表 查看引用來源
C姐咀咀好厚,好SEXY咁..我都想鍚鍚:smile_o09:
2女KISS.....咁刺激?? 受不了啦~!!!:smile_42:

訓左起T 先生手腎度, 個頭挨向佢, 好平常咁傾下計。佢都好乖, 知道我淨係想攬下, 都無對我做咩, 話要我自願先:smile_o06:, 雖然話如果咁就信, 好多人一定會話"咪咁天真啦", 但係聽到時個感覺真係安心左, 而且挨住佢既感覺真係好舒服:smile_40:

諗到咩就講咩問咩, 其間講到佢之前約過一個女仔出黎, 我咪好奇問下點樣同埋有無相睇, 不過我都係多口問下, 雖然佢比左我睇, 但係我拎住佢手機睇緊時, 其實雙眼好似無對焦到咁, 因為感覺上佢係我隔黎睇住我拎住佢手機睇呢D... 覺得好奇怪:smile_27::smile_27: 大概睇左6, 7成之後比返部手機佢。隔左一陣, 佢起身話要去厠所冷靜下, 因為佢係突然間咁講, 所以我都呆左一下, 但同時間, 又係有種覺得佢好可愛既感覺:smile_o13:後尾大家都好乖咁攬住訓。

訓左一陣間, 我醒左, 望住佢, 我忍唔住諗"呢個男人係咪真係唔會攪我?"...

繼續望左佢一陣, 好想挨返埋去攬住佢繼續訓, 同埋我發覺... 原來唔介意同佢...... 不過對於呢種咁快唔同左既感覺, 又係十五十六既時間:smile_35:, 我無郁到, 依然訓係度望住佢, 然後不知不覺咁訓著左。

朦朦朧朧期間, 慢慢覺得身體有種痕痕地既感覺, 當意識慢慢清醒, 我feel 到佢從後攬住我, 錫緊我條頸, 同時隻手亦都伸左入背心入面... 一兩秒, 到我真係意識到咩事既時候, 我轉向佢問左條好百痴既問題, "你做咩野", 而佢就好順勢咁將我按低左, 錫左埋黎:smile_13:...

訓著之前仲十五十六緊既我, 又想推開佢, 但又想繼續錫:smile_39: 跟住佢又問左我一句"真係唔想:smile_41:", 唉, 好, 你贏, 你啱, 如果唔想既, 我一開始就已經會推開你啦:smile_o05:

引用:
原帖由 niks 於 2014-8-3 06:01 PM 發表 查看引用來源

多都可以結冰咁解?! :smile_13: :smile_13:
你諗得太多啦:smile_o14:

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-8-3 06:09 PM 發表 查看引用來源

可是我等緊後面XD~~~~~~~更多既內心情節-3-"~
:smile_o10::smile_o10:係咩

引用:
原帖由 aaalone1 於 2014-8-3 06:03 PM 發表 查看引用來源
靚女無任歡迎:smile_o13: 哈哈 :smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 niks 於 2014-8-3 06:19 PM 發表 查看引用來源

2女KISS.....咁刺激?? 受不了啦~!!!:smile_42:
可以轉台:smile_40:

引用:
原帖由 名字不能顯示。 於 2014-8-3 05:59 PM 發表 查看引用來源
面對面。。。
我會用眼神同妳講
我:夠唔夠入?
妳:得啦,我會處理

內心戲喎ching:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆