上一頁下一頁
發新話題

今日玩PHONE SEX (小小更新p.48 #720)

收藏  |  訂閱
743  38.7k

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-14 00:17 發表 查看引用來源

有呀,冇開燈唔怕

:smile_30:

夠哂激情.. office.. pantry.. nice view.. street lights..
   OL.. high heels.. naughty bf.. slutty gf..

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2013-10-14 12:17 AM 發表 查看引用來源

入toilet 拉低條under, 拉高條裙就黎?
唔通要SET個場先黎?:smile_30:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-10-14 12:19 AM 發表 查看引用來源

會唔會鍾意左 wild sex .. 係公共地方或者少人的地方, 唔介意咁就地正法
咁我又唔會,唔想上YOU TUBE

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-10-14 12:21 AM 發表 查看引用來源

夠哂激情.. office.. pantry.. nice view.. street lights..
   OL.. high heels.. naughty bf.. slutty gf..
:smile_30::smile_30: also wild mood

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-14 12:34 AM 發表 查看引用來源

唔通要SET個場先黎?:smile_30:
你自己卒卒都係咁?

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2013-10-14 12:36 AM 發表 查看引用來源

你自己卒卒都係咁?
YES

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-14 12:34 AM 發表 查看引用來源

咁我又唔會,唔想上YOU TUBE
我反而唔擔心喎.. 如果真係有條女俾到我咁玩, 我會 plan 好晒先去 wild sex

係 office 度我都試過, 但我個 office 係社區中心.. 就算落閘出面都人來人往
我就捉左 first 係房入面就搞

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-14 12:40 AM 發表 查看引用來源

YES
你自己係toilet卒卒時, 有冇忍住唔叫大聲?

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-10-14 12:41 AM 發表 查看引用來源

我反而唔擔心喎.. 如果真係有條女俾到我咁玩, 我會 plan 好晒先去 wild sex

係 office 度我都試過, 但我個 office 係社區中心.. 就算落閘出面都人來人往
我就捉左 first 係房入面就搞
:smile_30:但出面D人見唔見到先?

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-14 12:42 AM 發表 查看引用來源

:smile_30:但出面D人見唔見到先?
落左閘,只傳聲,咁先等街外人聽到心郁郁但無戲睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆