上一頁下一頁
發新話題

澳門游

收藏  |  訂閱
511  55.5k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-4-4 03:36 PM 發表 查看引用來源

我 feel 您大肶好濕, 門口都出晒水.
我求吓你入去先啦好唔好呀

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-4-4 15:37 發表 查看引用來源
我求吓你入去先啦好唔好呀
見jenny 您乞求的眼神, 同可憐的叫聲.

姣閪, 粒震旦唔夠您用 咩 :smile_o01:  :smile_o01:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-4-4 03:40 PM 發表 查看引用來源

見jenny 您乞求的眼神, 同可憐的叫聲.

姣閪, 粒震旦唔夠您用 咩 :smile_o01:  :smile_o01:
唔夠得7段速太慢啦

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-4-4 15:44 發表 查看引用來源
唔夠得7段速太慢啦
我用手指推粒旦再入d :smile_o01:, 睇下jenny您個樣會變成點

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-4-4 03:47 PM 發表 查看引用來源

我用手指推粒旦再入d :smile_o01:, 睇下jenny您個樣會變成點
你一推入我就面容扭曲下身好用力去夾住隻蛋

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-4-4 15:52 發表 查看引用來源
你一推入我就面容扭曲下身好用力去夾住隻蛋
蛋蛋您就夾唔到, 我隻手就比jenny 您夾實,
我用妁指卒卒, 玩玩您點豆豆 :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-4-4 03:55 PM 發表 查看引用來源

蛋蛋您就夾唔到, 我隻手就比jenny 您夾實,
我用妁指卒卒, 玩玩您點豆豆 :smile_o13: :smile_o13:
比你一邊玩我一邊淫叫仲流在好多淫水係你隻手到

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-4-4 15:57 發表 查看引用來源
比你一邊玩我一邊淫叫仲流在好多淫水係你隻手到
我玩下玩下, 已經推咗您入咗您屋企多d.
我向jenny 口入面攞反條底底出來,
又用手掌hi您d 淫水入您口, 比您乃.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-4-4 04:04 PM 發表 查看引用來源

我玩下玩下, 已經推咗您入咗您屋企多d.
我向jenny 口入面攞反條底底出來,
又用手掌hi您d 淫水入您口, 比您乃.
我條脷係到舔你隻手指

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-4-4 16:08 發表 查看引用來源
我條脷係到舔你隻手指
您舔我隻手指果陣, 我另一隻手拉拉粒震旦條線  :smile_o13:.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆