上一頁下一頁
發新話題

ALL THE BROKEN DREAMS ( Part5 p.5 #67 Part6 P.8))

收藏  |  訂閱
647  26.5k

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-6-21 11:12 PM 發表 查看引用來源

問題是,情跟慾分開後
還是你想要的嗎?

對自己坦白後
求心中所求
而同時對自己負責任就夠了......

p.s. 你的yesterday令我想起好多呢.......
p.p.s 上唇厚,重情;下唇厚,重性。你的「咀咀」照片已表 ...
我想,大概我是先動情,再動慾吧?我不是甚麼聖潔的女孩子,
那可能沒有慾念?不過,我是比較典型的女孩就是了:smile_35:

p.s. yesterday是一首好歌,我現在也正聽著呢

p.p.s 其實只是角度問題,我上下唇都很厚的,兩樣都看重!!!

引用:
原帖由 ironman-11 於 2012-6-21 11:12 PM 發表 查看引用來源

player可能得
make love 同sex既分別
由其女性更難

好多人唔識分:smile_42:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2012-6-21 11:28 PM 發表 查看引用來源

好多人唔識分:smile_42:
可能係,但人人觀點不同

引用:
原帖由 ironman-11 於 2012-6-21 11:12 PM 發表 查看引用來源

player可能得
make love 同sex既分別
由其女性更難

人人都有不同的生活方式吧?
我想,以我自己做例子,我覺得自己是跟k make love,他只是覺得跟我have sex

:smile_19:

引用:
原帖由 Demon_C 於 2012-6-21 11:13 PM 發表 查看引用來源

就黎死咁,上左大陸淋到濕晒!

大陸落大雨呀?快d去打邊爐!

引用:
原帖由 ironman-11 於 2012-6-21 11:32 PM 發表 查看引用來源

可能係,但人人觀點不同

其實男女都一樣
有人要make love
有人要have sex
大家想要既野唔一樣其實無問題
只係真係有啲人會搞到亂晒龍,唔識再分情點同慾

引用:
原帖由 Demon_C 於 2012-6-21 11:15 PM 發表 查看引用來源

睇唔到tim!

放左o係頭像,隨時可以睇

引用:
原帖由 tina1223 於 2012-6-21 11:34 PM 發表 查看引用來源

人人都有不同的生活方式吧?
我想,以我自己做例子,我覺得自己是跟k make love,他只是覺得跟我have sex

:smile_19:
大家想要既野唔一樣既時候好難去compromise

引用:
原帖由 tina1223 於 2012-6-21 11:28 PM 發表 查看引用來源

我想,大概我是先動情,再動慾吧?我不是甚麼聖潔的女孩子,
那可能沒有慾念?不過,我是比較典型的女孩就是了:smile_35:

p.s. yesterday是一首好歌,我現在也正聽著呢

p.p.s 其實只是角度問題,我上下 ...
不是典型與否的問題
而是理應如此.......

P.S. 我這些不是讀番書的,正在看LYRICS,令我想起些英文舊歌罷了.......
P.P.S. 你誤會了,在我角度看來,上唇遠比下唇厚 (雖然下唇都不薄........ )

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-6-21 11:39 PM 發表 查看引用來源

不是典型與否的問題
而是理應如此.......

P.S. 我這些不是讀番書的,正在看LYRICS,令我想起些英文舊歌罷了.......
P.P.S. 你誤會了,在我角度看來,上唇遠比下唇厚 (雖然下唇都不簿........:smile_30
yesterday 的確係一首好歌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆