上一頁下一頁
發新話題

小女人日記 -- 響公園enjoy 大自然 P.37 +38

收藏  |  訂閱
634  282.6k

引用:
原帖由 hongkongken 於 2012-6-25 01:25 PM 發表 查看引用來源

greeting, and yes, i heard about those things before, but that's not for me, when i finish work, i will have dinner alone and go back to hotel, watching tv or sleep
poor you, u did not go to xintiandi, the bund???  shanghai is really a romantic city.

引用:
原帖由 792 於 2012-6-25 12:17 PM 發表 查看引用來源
睇妳係追求名牌的人啦...
系人都鍾意名牌0家啦。。。不過系覺得值唔值

信不信由你, 我名牌其實唔多。。。我同老公鍾意"草"股票

有錢買藍籌比買名牌重過癮啦。。。

我跟左老公來北京出差,反正hotel公司比左
加張機票咪跟住來玩下lor....
北京天氣真的很不好,又干又熱  
同上海好唔一樣,地方好大...人比較老土...就系無上海好系啦。。。

以前都來過北京,所以什麽天安門、故宮都無興趣
又熱又一個人,所以就去shopping...
我系著左件深藍色背心、配黑bra+ 白色小v under + 短裙+平底涼鞋
來到首都,我想還是保守d 好,費事真空。。。點知。。。。。

我發覺北京系見無唔系好到靚女,上海通街都好順眼
e 道就。。。好多著衫好sexy 、好咁露肉、有真空、有透明薄紗露黑bra。。。
后面睇又高又瘦,好多身材好好tim。。。但系一睇個樣
哇哇哇。。。幾嚇人啊!

我去左秀水街,都幾多野睇!基本上都系冒牌野多
但系好多都幾靚,好像A & F t shirt, 背心啦, t shirt 裙。。。
當然間間d sales 都系開天價,等你還價,但系佢地開的真系好離譜
反正就系街市買野啦。。。但系佢地全部都可以試衫
咁真系幾好,唔洗買錯也同要估下估下。。。
試衫時個sales 就幫我拉住條布,張間鋪好像cut左間房咁
我試左幾件后,我拉低小小條布叫個sales 幫我第另外一條裙時
望到出面塊鏡。。。原來條布比較薄,我換衫0個邊中開猛燈。。。
頭先一路除衫一路做表演,外面走廊d 人都偷偷望入來。。。
對面鋪有個男sales 直頭darm 左張櫈仔做響門口望住我.....

原來咁。。。我有開始做明星啦。。。。。
我就開始慢慢除低我個bra, 開始試薄紗衫,
系一件露背款,前面厚小小的薄紗,後面就超薄
著好我就拉低條布在店裏面企響鏡面前望下好唔好睇
個女Sales無提醒我走光/露linlin...中一路讚我靚。。。sales 就系sales講野特別厲害,
我見到對面鋪個男sales 越坐越出。。。到走廊,重有其他男人路過后再門口徘徊
我就著住件薄紗響間鋪裏面慢慢睇其他野,慢慢展示我身材。。。hehehehe
到門口就烏低身chao 其他衫,件衫就完全離開我胸口,個領完全打開露出我對波波,搖下搖下...當時重感覺到有風從胸前一直吹到肚....

===============================================

試完衫之後我就索性唔再帶bra lu....見到首都人民都咁free
我當然就follow 啦。。。行完秀水街我就在外面行
老公call 我話可以同我飲下午茶,叫我去三里屯嘅Villiage
我就等taxi...等下等下就落起雨,一落雨哎。。。更加無taxi....
都等左半個鐘之後我就call 老公求救,佢個同事教我坐巴士
因為秀水0個邊位置一路直落就到三里屯附近...
哇。。。。。巴士站老連咁多人,但系至少有車....
不過真多到lei.... 好唔容易上到車,之後重要後面好多人
我前面個女人死唔讓路,後面個男仔一路推,一路sip 位
根本就唔夠位,個售票員重一路叫向後走。。。。
突然我感覺到我patpat 比後面條友用jj從左邊一路頂住
一路過我去巴士後門一路頂到patpat 中間條la再頂埋另外個邊。。。。
我睇佢又唔系特燈,因為車裏面好多人,不過咁樣比人頂都系第一次

到站時其實還要走一段路,又沒有雨傘,我基本都濕透了
一路行發覺愈來愈多人望我,原來我件衫濕曬,透曬對波波出來
去到Star Bucks 見到老公我本來想去Uniqlo 買見衫換,但見到老公老闆原來都響到
我用手臂辦唔經意咁um住個胸,點都要同我老公老闆打個招呼先再去買衫
費事啦。。。。其實um住都見到波邊,佢老闆太客氣咁伸手出來要捂手
左手攞野、右手um 胸。。。。有要辦唔知好透。。。就伸手同去shake hand
我見到老公同老闆都見到,兩個都呆了一呆,但大家都辦到好自然咁
坐低放低野我就同老公講去買件衫換

我老公好像聽唔到咁馬上同話去買杯熱野比我飲就走左佢排隊,得翻我同佢老闆坐響到。。。
死野。。。憶你老闆系哇。。。。我又無所謂啊。。。就當唔知坐響到比佢睇下lor....

其實佢老闆都無mud 野,系旁邊 d 人有d 誇張咁不停望.....
坐左一陣我都頂唔順d 冷氣,就走左去買衫換
因為linlin 凍到好硬,硬到唔舒服啊。。。哎。。。。。。。

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-6-25 03:48 PM 發表 查看引用來源
同上海好唔一樣,地方好大...人比較老土...就系無上海好系啦。。。

以前都來過北京,所以什麽天 ...
Connie nice post support u as usual.  Hope my wife like u one day

引用:
原帖由 jacklees 於 2012-6-25 05:12 PM 發表 查看引用來源

Connie nice post support u as usual.  Hope my wife like u one day

如果你老婆好像我的話,你對佢的信心一定要100%。or else your marriage will not last.

我會信因為我都係對名牌無咩嘢興的人.......至於股票就無咩嘢錢買了。
引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-6-25 03:11 PM 發表 查看引用來源

系人都鍾意名牌0家啦。。。不過系覺得值唔值

信不信由你, 我名牌其實唔多。。。我同老公鍾意"草"股票

有錢買藍籌比買名牌重過癮啦。。。

會唔會下次用妳來做生意條件呢??
引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-6-25 03:48 PM 發表 查看引用來源

以前都來過北京,所以什麽天 ...

引用:
原帖由 792 於 2012-6-25 07:45 PM 發表 查看引用來源
會唔會下次用妳來做生意條件呢??

佢肯我都唔肯啦!3P/4P係我開心想做,咁同做雞有Mud分別啊?我覺得如果我肯,最後一定為依件事嘈!因為not pleasure.

我各得小心面對這個問題好啲,一開始你老公提出玩3,4P.以男人各度看跟本係妳老公想食人老婆,所以兩個男人夾計去同妳做,妳由唔同意,到妳玩過後各得幾正,所以妳才會各得係大家理解過後才玩這個遊戲,如果有日妳老公想再食其她女人,可能會再出現這個情況........妳要想清楚,係妳再同其他男人玩,定係玩過後開心才叫理解允許......定係叫做杜妳升仙呢?????
引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-6-26 09:16 AM 發表 查看引用來源

佢肯我都唔肯啦!3P/4P係我開心想做,咁同做雞有Mud分別啊?我覺得如果我肯,最後一定為依件事嘈!因為not pleasure.

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-6-25 03:09 PM 發表 查看引用來源

poor you, u did not go to xintiandi, the bund???  shanghai is really a romantic city.
sorry i did not go anywhere, except 外灘 (對正明珠廣場, 中信), and another shopping mall near a train station

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆