上一頁下一頁
發新話題

佢係咪對我無性趣.

收藏  |  訂閱
462  11.7k

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 07:18 PM 發表 查看引用來源

搵佢 想當無事發生。

如果之前,我一定會忍唔住就sd左sms或者打左俾佢.

我而加,係咁睇你地d post黎等自己忍住
冷靜d去處理呢件事!!!

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 07:18 PM 發表 查看引用來源

搵佢 想當無事發生。

如果之前,我一定會忍唔住就sd左sms或者打左俾佢.

我而加,係咁睇你地d post黎等自己忍住
忍到一次... 妳就覺得自己好叻架啦!!
佢係緊張妳既... 一定會搵妳...

引用:
原帖由 LOVEF 於 2011-3-27 07:24 PM 發表 查看引用來源

冇啊.. 上個星期係咁做功課... 星期六日咪休息下lor...
今日 hea 左成日... 睇緊前度~~
咩前度呢?

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-3-27 07:26 PM 發表 查看引用來源

咩前度呢?
gill & william 個套戲

引用:
原帖由 LOVEF 於 2011-3-27 07:24 PM 發表 查看引用來源

冇啊.. 上個星期係咁做功課... 星期六日咪休息下lor...
今日 hea 左成日... 睇緊前度~~
前度我都想睇,一陣睇先

有你地的回應好好. 希望我可以捱過.

我仲有好多paper要交,月中有show 要on. 我想快d收拾心情做好哩d野.
我一想做野諗起佢就咩心情都無.:smile_39:

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 07:28 PM 發表 查看引用來源

前度我都想睇,一陣睇先

我仲有好多paper要交,月中有show 要on. 我想快d收拾心情做好哩d野.
你要做咩show呢? 唔係跳舞吧?

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 07:28 PM 發表 查看引用來源

前度我都想睇,一陣睇先

專心做野~~咩都唔好諗啦

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-3-27 07:30 PM 發表 查看引用來源

你要做咩show呢? 唔係跳舞吧?
nono drama呀.:smile_13:

lovef :
前度你係睇碟定pps個d呀??

引用:
原帖由 idoloveyou 於 2011-3-27 07:34 PM 發表 查看引用來源

nono drama呀.:smile_13:

lovef :
前度你係睇碟定pps個d呀??
pps 唔太得.. 我睇u ku~
搵野做~就可以唔諗架啦....

引用:
原帖由 LOVEF 於 2011-3-27 07:37 PM 發表 查看引用來源

pps 唔太得.. 我睇u ku~
搵野做~就可以唔諗架啦....
搵野做搵野做. 落去買飯食先! 其實我成日未食過野, 我係要對自己好d.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆