上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.5k

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-15 12:44 AM 發表 查看引用來源

what did you do on the valentine's day?? any report??!!
可能成身玩曬,仲少埋tim呀valentines既話

引用:
原,帖由 lowBBling 於 2011-2-14 06:03 PM 發表 查看引用來源
wow
ricky, looks like ur still so fit wo~~:smile_o06: :smile_o06:
sexy sis, u always get fuxked by people suddenly cause ur sexy body ^^:smile_o16:
Not anymore la
Getting fat recently

引用:
原帖由 lowBBling 於 2011-2-15 06:52 AM 發表 查看引用來源

可能成身玩曬,仲少埋tim呀valentines既話

哈,衰妹丫,跟佐你亞姐學惹都無既耐,咁快知道晒你亞姐d惹下話? :smile_35: 成身玩曬會比你估到咁犀利?
好啦,咁講少少比你知等你學下惹啦,少少喳,多都無啦............ 拿,咁琴晚情人節,緊係同honey過啦,咁佢一早book佐黃金間房同埋食個隻每位過成千既dinner袈啦,我得等著佐條新買既粉紅色絲質既one-piece,超low-cut等佢笈下我條事業線作為頭盤先,七點鍾我地去到餐廳,食心形牛趴同飲紅酒就必定啦,食食下就用我隻腳趾係檯底瞭下佢隻腳,見佢好enjoy咁,再繚上d去隻雀到先,哇,好好玩仲變到好大,真係想即刻捐落檯低幫佢含......... honey話隔離兩張檯有個大隻靚仔吼實我條事業線添喎,佢個件就正一趴狀物啦,同我無得揮..........!!!     食完喇,九點幾,我話我上房先,叫佢十分鍾之後上去........

點解?事關你亞姐我要換件超性感淺紫色波波毛毛lace既睡衣出場,裡面著乜?哎呀,裡面乜都唔洗著袈,傻妹!!你咪話我知你裡面著件tee阿下,我就笑死我都有之...........不過我加佐條超幼邊黑色t-back係下面,佢講過最鍾意黑色,夠神秘喎.........:smile_15:

跟住....................

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-15 11:16 AM 發表 查看引用來源

哈,衰妹丫,跟佐你亞姐學惹都無既耐,咁快知道晒你亞姐d惹下話? :smile_35: 成身玩曬會比你估到咁犀利?
好啦,咁講少少比你知等你學下惹啦,少少喳,多都無啦............ 拿,咁琴晚情人節,緊係同 ...
厲害....

想知點俾佢同房發現?

.................聽到開門聲喇.............特登較暗晒d燈先,等佢一入黎就黑猛猛 "老婆仔,老婆仔..........???":')
跟住我係佢後面一惹攬實佢,再用對35B愛美神飛彈幫佢做back massage,雙手就伸去前面幫佢兩塊大胸肌做massage..........
"唔..........啊啊...........唔",跟住就緊係好似當年王祖賢同張漫玉拍個套青蛇咁,一於青蛇上身,游去佢前面............一車車落去先,比個情人節kiss佢先,手就緊係幫緊佢解件衫鈕啦........... 解完衫就再落去解埋皮帶同褲啦,好喇,比完kiss佢就送兩粒加州出產既大提子佢食下先,一質質落去佢個咀到先,哦,舒服死我丫,老公仔............個咀同手就最忙啦依家..........哇下,原來細佬已經企定定佐啦,我最鍾意就係大碌男,無翻六吋以上我都唔吼袈,honey當然唔會例外啦,我從來都無量過,不過應該佢起碼七吋半以上.:smile_47: 又粗又硬又直又大,毛又收得整潔喎,仲要係次次都好似樓主咁射鬼咁多袈,射我就最like袈喇,咪先喇,繼青蛇上完身之後,今次要亞上海街同砵蘭街燕歸來大家姐簫小蓮同崔音音上身先得喇......一上身就緊係整隻九宵驚雲佢歎下啦........... 哇,jap jap 聲,shu shu聲咁,又用我個咀仔同口唇黎吸啜佢條惹囉......."哦哦,唔得喇,老婆仔..........再吸就射袈喇......哦哦".......”"好喇咁,唔吸住一陣喇,不過一間d精都係要留翻比我袈" "唔留比你,唔通比你個friend咩?”"你試下拿?” :smile_o04: 終於幫佢除晒衫褲喇,佢就好似陳亦迅首歌,一絲不掛,我就仲係睡衣加t-back,佢一手抱起我,細佬硬硬咁就一齊入佐浴室喇.........:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: to be continued.........

嘩~ 睇到sexy 姐你個report 都好正呀!! 等緊你既update 呀 :smile_30:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-15 11:16 AM 發表 查看引用來源

好啦,咁講少少比你知等你學下惹啦,少少喳,多都無啦............ 拿,咁琴晚情人節,緊係同 ...
haha^^my guess is a must la, valentines wo
i will learn anything u say ;)

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-15 04:06 PM 發表 查看引用來源
.................聽到開門聲喇.............特登較暗晒d燈先,等佢一入黎就黑猛猛 "老婆仔,老婆仔..........???":')
跟住我係佢後面一惹攬實佢,再用對35B愛美神飛彈幫佢做back massage,雙手就伸去前面幫佢兩塊 ...
y dont u open a page urself ah, there must be many people waiting to see
no need to use ricky's bro page ma ;)

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-15 10:47 AM 發表 查看引用來源

Not anymore la
Getting fat recently
still better than me, i used be really really really fit in primary and f.1
but became a fat little pig ah  :'(

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆