上一頁下一頁
發新話題

俾sp搞到張床濕晒...#170 25/1 update

收藏  |  訂閱
595  43.2k

一時時啦,今日無乜嘢攪,可以上嚟走一轉~~
引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-27 11:39 PM 發表 查看引用來源

車哥好少咁夜波?

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-27 11:41 PM 發表 查看引用來源
一時時啦,今日無乜嘢攪,可以上嚟走一轉~~

家陣好靜呢…

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-27 10:01 PM 發表 查看引用來源

咁SO我丫~~咁TAMAMA唔搵你, 你都唔可以咁講野架喎...:smile_13::smile_13:
你唔係做緊人地個蕃茄仔咩~~:smile_30::smile_30::smile_30:
get so 吓8 掛妹又典話吖!

就係我做緊佢個蕃茄仔佢都咁對我先至嬲吖痳!去爆房唔叫我都唔講嘞!仲去埋哂啲$70 2個仲咁  cheap ...  揾我起碼我都同 Ta Ta  妹去Grand Hyatt 嘆番晚痳…既浪漫又温"興"吖痳…8掛妹你話係未吖…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-27 11:51 PM 發表 查看引用來源

get so 吓8 掛妹又典話吖!

就係我做緊佢個蕃茄仔佢都咁對我先至嬲吖痳!去爆房唔叫我都唔講嘞!仲去埋哂啲$70 2個仲咁  cheap ...  揾我起碼我都同 Ta Ta  妹去Grand ...
乜....蕃茄仔係TAMAMA咩...:smile_o10::smile_o10:
係唔係太博愛記錯左丫~~
雀雀你好捨得丫~~真係羨慕雀雀D女女:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-28 12:30 AM 發表 查看引用來源

乜....蕃茄仔係TAMAMA咩...:smile_o10::smile_o10:
係唔係太博愛記錯左丫~~
雀雀你好捨得丫~~真係羨慕雀雀D女女:smile_o06::smile_o06:
babe!!! 一語中的呀!!
我get 到你講咩XD

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-1-28 01:02 AM 發表 查看引用來源

babe!!! 一語中的呀!!
我get 到你講咩XD
耶~~tamama~~妳get到我講乜姐

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-28 01:21 AM 發表 查看引用來源

耶~~tamama~~妳get到我講乜姐

雀雀好似嬲左我地bor, 平時好少咁早off :smile_o10:

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-1-16 12:01 AM 發表 查看引用來源
首先多謝大家支持呀:smile_o09:
今日我又同左我嘅第3個sp見面所以上黎同大家分享下~

不過講一講個題外話
佢個名叫"第3個sp" 即係我識嘅第3個唔係我同時有3個呀!! (不過有幾多我唔講啦....)
咁多 ...
妳SP 就好LA:smile_47:

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-1-28 01:24 AM 發表 查看引用來源

雀雀好似嬲左我地bor, 平時好少咁早off :smile_o10:
我冇留意喎~~~
可能雀雀忙呢~~~

Ta Ta 妹 & 8 掛妹,你2個唔使一人一句咁係樹黎潤我既!我最多咪做隻傷心的小"英武" 飛番樹森樹~獨自過一生~ 謝絶來探訪囉~ :') :') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆