上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.9k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-8 03:04 PM 發表 查看引用來源

你....有沒有看........生生基督世世佛???
我呢幾日都要加班,未有時間啊,你得閒都睇吓,到時大家分享一下讀後感:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 03:12 PM 發表

我呢幾日都要加班,未有時間啊,你得閒都睇吓,到時大家分享一下讀後感:smile_o06:
好...........

各位親愛的師兄,又到下午茶時間,Time to relax,let's gogogo:smile_o06:

各位師兄, 下午好 :smile_o15:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-8 04:36 PM 發表 查看引用來源
各位師兄, 下午好 :smile_o15:
你話你有隻智慧齒蛀左,痛吾痛架,但你冇理佢嗎:smile_41:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 06:06 PM 發表 查看引用來源

你話你有隻智慧齒蛀左,痛吾痛架,但你冇理佢嗎:smile_41:
我平生最最最怕就係睇牙醫, 所以就算蛀左, 我用條利都feel到有一個好大既hole, 佢唔痛就唔理佢, 上星期日開始痛, 有d擔心...食左阿士匹靈頂住, 幾日後呢一刻又開始唔痛了 :smile_35:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-8 06:14 PM 發表 查看引用來源

我平生最最最怕就係睇牙醫, 所以就算蛀左, 我用條利都feel到有一個好大既hole, 佢唔痛就唔理佢, 上星期日開始痛, 有d擔心...食左阿士匹靈頂住, 幾日後呢一刻又開始唔痛了 :smile_35:
蛀左幾耐呀?但係你唔怕蛀到好深時要開刀仲恐怖喎:smile_38:

我都發現左幾個月,平時唔痛,只是有時刷牙碰到就會痛囉,如果我早一點搞,可能吾駛剝:smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 06:18 PM 發表 查看引用來源

蛀左幾耐呀?但係你唔怕蛀到好深時要開刀仲恐怖喎:smile_38:

我都發現左幾個月,平時唔痛,只是有時刷牙碰到就會痛囉,如果我早一點搞,可能吾駛剝:smile_39:
都兩年幾了, 我平時真係唔痛, 係前幾日痛, 同埋一年前痛, 冇痛就唔理了, 我真係好驚 :smile_24:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-8 06:25 PM 發表 查看引用來源

都兩年幾了, 我平時真係唔痛, 係前幾日痛, 同埋一年前痛, 冇痛就唔理了, 我真係好驚 :smile_24:
嘩,蛀左兩年幾,可能要開刀喎,依家開始痛,你有冇諗住睇牙醫呀:smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 06:28 PM 發表 查看引用來源

嘩,蛀左兩年幾,可能要開刀喎,依家開始痛,你有冇諗住睇牙醫呀:smile_14:
新仔包皮過長都痛左幾十年啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆