上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.4k  34.4k

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-30 09:25 AM 發表 查看引用來源
水靜鵝飛..........

早晨呀金仔,有我陪你呀:smile_15:

Morning Doctor Lung
我今晚又上去了,你幾時去搵你bb呀
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-30 09:29 AM 發表 查看引用來源

早晨呀金仔,有我陪你呀:smile_15:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-30 09:38 AM 發表 查看引用來源
Morning Doctor Lung
我今晚又上去了,你幾時去搵你bb呀

我明天要上班,未知做到幾點呀,上面吾係嚴打緊嗎,吾知打完未呢:smile_41: :smile_41:

沒完呀,你住客房好d,都系唔好去sn先喇
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-30 09:40 AM 發表 查看引用來源

我明天要上班,未知做到幾點呀,上面吾係嚴打緊嗎,吾知打完未呢:smile_41: :smile_41:

上星期被捉了的人,那公司花了幾天時間和$終於都搞了出來

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-30 09:47 AM 發表 查看引用來源
沒完呀,你住客房好d,都系唔好去sn先喇

我諗住明天上吾到去,後天走番轉DAY-TRADE,但要去桑拿房,依家都吾知去吾去:smile_13:

你去邊度玩呀,係咪約左船船去拍拖呀:smile_15:

我個船船都好忙,我上去都系陪下佢食飯,好在我有個HK friend 住系cp 都會搵佢按下腳,龍兄你去sn 記住一定要要求上客房,千萬唔好要sn房,依家d公x鐘意玩突擊,有幾勁後台都唔會提前通知的
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-30 10:09 AM 發表 查看引用來源

我諗住明天上吾到去,後天走番轉DAY-TRADE,但要去桑拿房,依家都吾知去吾去:smile_13:

你去邊度玩呀,係咪約左船船去拍拖呀:smile_15:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-30 10:40 AM 發表 查看引用來源
我個船船都好忙,我上去都系陪下佢食飯,好在我有個HK friend 住系cp 都會搵佢按下腳,龍兄你去sn 記住一定要要求上客房,千萬唔好要sn房,依家d公x鐘意玩突擊,有幾勁後台都唔會提前通知的

http://i1.hk ...
恩,謝謝你的提示,記住沉還沉,酒醉都要有三分醒呀:smile_15:

Hehe 我都沒沉嘅,我同佢都系試下大家可唔可以一起生活,結婚對象果種,系唔系有d誇張呀,佢果人性格好陽光好正面的,不過就是年齡和生活習慣要配合一下
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-30 10:44 AM 發表 查看引用來源

恩,謝謝你的提示,記住沉還沉,酒醉都要有三分醒呀:smile_15:

晨早野啦喂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆