上一頁下一頁
發新話題

我與兩個同學的零距離接觸[全](下集:p.15#212 p.1校服照,p.15"肉腿"照)

收藏  |  訂閱
684  191.2k

回覆 286# 的帖子

Sm 服點睇呢?:smile_o08:

引用:
原帖由 o('_')o 於 2010-4-12 06:58 PM 發表 查看引用來源

女色魔:smile_41: :smile_41: :smile_41:
呀..呢個好易估..但我又唔可以公開出佢個名...其實大家周圍走去睇post都會見到佢...

~0~  佢係你地識既人 :smile_o01:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-4-12 06:59 PM 發表 查看引用來源

其實我出過post la

女仕玩game識..之後我上左去到...周身無套 而且 醉醉地 , 但色心又起無黎照沖左入去 ! :smile_o01:

超簡短報告
:smile_45: :smile_45: 大腦比下体支佩

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-4-12 06:56 PM 發表 查看引用來源

當是打色情電話吧!!:smile_38:
妳當我係出火熱線......:smile_19: :smile_19: :smile_19:

只得5姑娘.....好慘.......我都係....

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-4-12 06:57 PM 發表 查看引用來源

但他對制服沒太大興趣,有興趣的人只是我......:smile_45:
佢地無say no ..但都為左我而買囉 ! 好鬼感動

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-4-12 06:59 PM 發表 查看引用來源

其實我出過post la

女仕玩game識..之後我上左去到...周身無套 而且 醉醉地 , 但色心又起無黎照沖左入去 ! :smile_o01:

超簡短報告
其實性對於男生來說真的比較難控制??

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-4-12 07:01 PM 發表 查看引用來源

呀..呢個好易估..但我又唔可以公開出佢個名...其實大家周圍走去睇post都會見到佢...

~0~  佢係你地既人 :smile_o01:
我識:smile_41: :smile_41: :smile_41: 好小有wo

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-4-12 06:56 PM 發表 查看引用來源

當是打色情電話吧!!:smile_38:
唔係嘛...七哥會插死我.....

回覆 290# 的帖子

樓主,我話我向架車度睇度硬晒呢!:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆