上一頁下一頁
發新話題

好長兩個近似經歷一次過出...."足球比賽帶給我的bonus"

收藏  |  訂閱
855  43.5k

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 13:00 發表 查看引用來源
多謝b女支持...等妳好耐喇!!!!
等我甚麼呢 ?????????? :smile_34: :smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 lock2009 於 2010-4-3 12:55 PM 發表

正呀 :smile_o05:
LOCKLOCK你又想try下ar:smile_o13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2010-4-3 12:59 發表 查看引用來源

交唔交代無咩所謂啦, 你想講我樂意聽
佢同男朋友拍咗大概4個月拖,一路以嚟除咗追嘅時候可以有時間陪佢,之後成日都只係迫佢返屋企,唔俾佢出街...我係做part-time識佢架....我好清楚自己嘅位置,我曾經迫佢選擇,但佢無,佢剩係話唔想我離佢而去....我只係可以喺閒日陪到佢,紅日假期sorry無我份,嗰個人知道有我...大家正面交鋒過2次,一次打咗我一巴,一次想打我,我只係閃同避,佢自己仆街,我扶佢俾佢打咗一拳...佢用女朋友手機sent過sms過嚟講廢話,我第2日打返俾我女朋友求証,我女朋友話係嗰個人sent嘅...重話好怕我真係好似sms咁講以後唔理佢,唔搵佢,唔見佢....

引用:
原帖由 lovevk 於 2010-4-3 12:59 發表 查看引用來源

我幫你落丫~~:smile_40::smile_40:
咁大件事,要著多件3...因為去北冰洋...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 12:57 PM 發表 查看引用來源
哈哈!!!好無聊...但好開心,好攪笑...
之前見過有個男仔條野未硬, 軟林林咁, 都好長...... :smile_27:

引用:
原帖由 lovevk 於 2010-4-3 13:01 發表 查看引用來源

你下又試下啦:smile_o06::smile_o06:
真係ok架.....

引用:
原帖由 lovevk 於 2010-4-3 13:02 發表 查看引用來源

係呢個未有街去o既早上, 樂得有人吹下水:smile_30::smile_30:
咁又係啊!!!一陣去街街....享受下...不過好涼著多件3...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 01:10 PM 發表
真係ok架.....
midmid...o今晚有好野睇...

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-4-3 01:08 PM 發表 查看引用來源

LOCKLOCK你又想try下ar:smile_o13:
車車喎... TRY 過啦:smile_o05:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-4-3 13:03 發表 查看引用來源

等我甚麼呢 ?????????? :smile_34: :smile_34: :smile_34: :smile_34:
等妳入嚟攪旺個場...哈哈....食嘢未

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆