上一頁下一頁
發新話題

sweeties is back <3 更新#290 #294

收藏  |  訂閱
326  20.6k

sweeties20  你好呀

:smile_45:
引用:
原帖由 yjohnny 於 2010-2-19 09:43 PM 發表 查看引用來源
sweetie20  你好呀
我係sweeties20:smile_45:

引用:
原帖由 sweeties20 於 2010-2-19 09:46 PM 發表 查看引用來源
:smile_45:
我係sweeties20:smile_45:
打少左
改返改返

新文 - - 房門背口 (一)

hello 各位 ! 同sweeties 傾開 ge ching 都知我大食 ga la !
所以絕唔會錯過任何一個同老公獨處 ge 機會 :smile_22:  

話說今日sweeties屋企電視壞左呀..
屋企又得返sweeties 一個 , 老公仔唔放心
所以係都要黎陪我 ( 其實咪又係另有用心:smile_30: )

但好衰唔衰 , 個麻甩佬話 1-5 pm 期間先會到
真係唔知佢幾時會禁鐘  

老公未上到黎 , 我就去左洗頭沖涼
洗洗下頭 , 我 feel 到 好似有人入左黎 ( 我 不嬲 mi 埋眼沖涼 )
但聽得唔清楚 , 所以冇理
突然有隻手一野渣左落黎....即刻嗌左聲 ( exactly係 喔~~~~~~~)
擘大眼 原來係傻豬老公渣我 ga ! ( 老公不嬲有我 hm key )
佢仲要一早除定衫 ...搞錯! 想引死我咩 :smile_22:
立即拉佢入黎咀 ( 最鐘意咀人:smile_34:  )  老公又多手捽我妹妹
估唔到岩岩起身都可以有得玩:smile_40: 越諗越 high
要老公奶我全身 , 又係例牌啜 lin lin 先 , 好似 bb 啜 媽咪 奶頭 咁
好舒服 , 吸啜力度適中 ....想舒服死人咩:smile_22:
之後老公一路奶落去 , 但企係度好難奶妹妹
所以就擔起我右腳 , 再伸條利係我妹妹門口係咁不停 lam
仲要係咁用盡力拍打 ..... 我已經分唔清下面果d係我 d 水 定 水喉水喇....
跟住老公奶左一陣 , 就捉左我出去...推左我係檯邊
一路用手掃妹妹 , 一路就捉住自己碌棍棍對住妹妹門口
之後唔洗講 , 又係一野插入黎
因為果陣係廳....出面走廊好傳聲 , 又係唔可以大叫
正 :smile_40:  我超鐘意係 d 唔可以嗌既環境下插插...會仲high
老公可能最近放假關係...抖多左 , 力都大埋
下下真係啪到最入....一開始果種痛真係好舒服
本身天氣咁凍...就連下面都好似凍凍地
但插左陣就 feel 到入面好多水同好暖
每次老公抽出黎果一下 , 就有少少水流出黎
插到咁上下 , 個身乾左 , 就係 sofa 玩
但太投入喇 , 連窗簾都冇拉埋..即係話如果上面 d 人望落黎
係絕對可以清楚睇到我地扑野 ga :smile_40:
仲刺激:smile_22:  正呀! 跟住黎個男上女下
果個姿勢既名我係post睇過..叫"乞兒煲飯"喎:smile_30:
個名係核突..但真係我最鐘意既男上女下pose
老公肉緊到用咀啜住我成個咀仔...嗌都冇得嗌
仲係咁用手指夾我兩粒 lin 頭.... 真係成個人爽到軟哂呀...

(部機有 d 事要搞搞先....陣間再打第二集 ):smile_40:

引用:
原帖由 sweeties20 於 2010-2-19 09:39 PM 發表 查看引用來源
sweetie20 果個acc 又得返lu :smile_40:
玩野咩
Good JOB!!

引用:
原帖由 sweeties20 於 2010-2-19 06:26 PM 發表 查看引用來源

頭先太眼訓喇..冇覆到你:smile_o14:
一直都無覆la ! 呢個都係人仔ka

支持sweeties20新文章
:smile_35:

引用:
原帖由 sbsing 於 2010-2-19 10:36 PM 發表 查看引用來源

一直都無覆la ! 呢個都係人仔ka
你同我講new world ga wor:smile_45:

引用:
原帖由 sweeties20 於 2010-2-19 10:42 PM 發表 查看引用來源

你同我講new world ga wor:smile_45:
無用呢個好耐 , 專登開返呢個黎用.. :smile_45:
開返比你用咋:smile_46:

話左今日上黎 , 岩岩返就上黎講兩嘴! ha

引用:
原帖由 sbsing 於 2010-2-19 10:46 PM 發表 查看引用來源

無用呢個好耐 , 專登開返呢個黎用.. :smile_45:
開返比你用咋:smile_46:

話左今日上黎 , 岩岩返就上黎講兩嘴! ha
係咪ga:smile_30:
咪扇到我俾勁貴電話費呀:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆