上一頁下一頁
發新話題

見完QQ女後佢話我質素低劣,影衰晒D香港人!Ching請評下理 (更新2-P.21#307加QQ女相)

收藏  |  訂閱
362  42.8k

2k太貴了,抽煙你就太小氣啦,(我都唔食),:smile_29:

能夠呃到咁多回覆,証明呢個係好帖
我想問你朋友係米乸型一族
因為佢完全係用女人邏輯諗野
請你朋友儘快接受變性手術,以享盡女人一切權利

咪咁小氣啦........

引用:
原帖由 sadatate 於 2009-8-26 08:44 PM 發表 查看引用來源
樓主個fd做得正確,你地班正一食屎狗,我連毛都唔能比佢呀,佢又無話收錢陪你玩仲要全程冷淡扮上菜,係我食能完飯仲要放尻佢飛機等佢埋單添。
你真係極品cheap精

人地都預左你會借500俾佢先出來 ................. 除左你唔出去姐

條女都沒錢, 梗係你俾拉 ....................... 一係你連飯都唔好食

唔好話自己用左幾多錢先拉 .............. 你唔想 FOC 就唔會攪D咩食飯,唱K,租酒店

其實最後...你一早借左500俾佢, 會唔會大家都玩得開心D先, 就算拿左你個500蚊條女即刻走, 你唔洗攪D 食飯, 唱K, 租酒店米仲好, 都係唔見500姐 ....... 唉   :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 third 於 2009-8-26 07:25 PM 發表 查看引用來源

中文都唔識寫, 佢又點玩QQ 呀?

唔好同我講, 話同條女寫英文
都係ching你心水清:smile_30: 一嘢踢爆"我的朋友"
但我因而學到了一句俗語, 何謂卑鄙無恥

good good

樓主約條女時,人地擺明只是借錢,佢可以即時拒絕。
點解樓主唔拒絕啊?電話中一口拒絕,條女無機會黑臉。
樓主有權唔借,不過條女亦有權拒絕再約會,唔見樓主。
第一次見過面,食唔到人,條女唔受佢媾,深深不憤。
樓主唔認自己樣衰,成日以為自己是情聖,第二次又去主動求條女。
樓主利用借錢籍口,乘機引條女出黎陪佢玩,仲想人免費比佢屌。
樓主媾唔到,以為利用借錢,就會逼到條女屈從佢,任佢猥褻玩弄!
咁同逼良為娼有乜分別,這點就是樓主卑鄙無恥之處!

請問c兄,問人借錢$500,就要做足這些嗎?要做你條女,要你覺得有女友feel?每分鐘都四萬咁口對住你笑,如果你覺得服待唔週到,就話條女黑晒臉?要條女不分日夜陪你玩,要你玩得高興?仲要免費陪你上床,任你屌足兩日兩夜,條女要做足東莞36式。
引用:
原帖由 trainmen 於 2009-8-27 12:02 AM 發表 查看引用來源
咁你問人借錢你又會唔會黑臉呢,掉轉人黑哂臉問你借(攞)錢,你都照比:smile_44:

其實倆邊都想找對方著數!
根本無心做朋友,無謂再計較啦!
錢在你手,俾唔俾係你話事。
錯就錯在你含糊在先,引人出來!

咩叫溝唔前到女ar?你係真係打錯定發錯誓ar?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆