上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第30回)祝雀仔&心大人&小鬼生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  27.5k

引用:
原帖由 gary0987 於 2009-8-7 05:22 PM 發表 查看引用來源

都知你對我好:smile_o06:
我唔係衰人黎架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-7 05:22 PM 發表 查看引用來源

咁又係
太多節目.搞完雀仔..又搞澄澄:smile_o05: ~~去BBQ....如果係星期日..仲可以帶你仔仔黎一齊玩~可以比我溝佢嗎:smile_o13:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-7 05:24 PM 發表 查看引用來源
太多節目.搞完雀仔..又搞澄澄:smile_o05: ~~去BBQ....如果係星期日..仲可以帶你仔仔黎一齊玩~可以比我溝佢嗎:smile_o13:
對我黎講星期六會方便D, 星期日既話我要湊2件呀

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-7 17:24 發表 查看引用來源
function真多, 但係一諗到甘大個太陽仲要bbq, 未去已經溶左:smile_o14:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-7 05:26 PM 發表 查看引用來源

對我黎講星期六會方便D, 星期日既話我要湊2件呀
:smile_o13: 搞完雀仔..先再諗諗佢

引用:
原帖由 gary0987 於 2009-8-7 17:26 發表 查看引用來源

function真多, 但係一諗到甘大個太陽仲要bbq, 未去已經溶左:smile_o14:
好懷念英國既生活:smile_o08:

引用:
原帖由 gary0987 於 2009-8-7 05:26 PM 發表 查看引用來源

我諗近黃昏開始, 主要燒夜晚架啦

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-7 05:28 PM 發表 查看引用來源
:smile_o13: 搞完雀仔..先再諗諗佢
唔急既...下個月咋嘛

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-7 17:28 發表 查看引用來源

我諗近黃昏開始, 主要燒夜晚架啦
到5,6點都仲好熱, 香港bbq咪搞

引用:
原帖由 gary0987 於 2009-8-7 05:28 PM 發表 查看引用來源

好懷念英國既生活:smile_o08:
懷念D 咩呢???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆