上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第23回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY

收藏  |  訂閱
1.5k  26.4k

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-30 03:35 PM 發表 查看引用來源
想食下飯吹下水啫 成日劈劈劈:smile_27: :smile_27:  NO GOOD
OK啦:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13: 我明WO~

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-30 03:35 PM 發表 查看引用來源
想食下飯吹下水啫 成日劈劈劈:smile_27: :smile_27:  NO GOOD
合哂我心水

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-30 03:35 PM 發表 查看引用來源

mui又嚟呀聽晚?:smile_o01:
係呀....比足面你同tiger 呀...山長水遠咁入黎呀

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-30 03:36 PM 發表 查看引用來源

叫叫下要人改口架~ 好難架:smile_o05:
好快習慣架喇...佢地都改晒口啦:smile_o13:
除左個A餐:smile_22:

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-30 03:37 PM 發表 查看引用來源

聽晚...俾你見到我添..:smile_o01:
e...聽晚咁有幾多人呀:smile_41:

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-30 03:35 PM 發表 查看引用來源

有兩架都入到去架嘛~ 望到有位先上囉:smile_o01:
咁又係....排265B囉...都唔係差好多時間架咋

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 03:38 PM 發表 查看引用來源

我都係唔鍾意劈...慢慢咁飲下一兩罐都好ok 既
我都喜歡慢慢飲~:smile_o13: :smile_o13: 吹2句..飲2杯...好事好事

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 03:40 PM 發表 查看引用來源

係呀....比足面你同tiger 呀...山長水遠咁入黎呀
你睇我對你地幾好

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-30 03:41 PM 發表 查看引用來源

e...聽晚咁有幾多人呀:smile_41:
:smile_o13: :smile_o13: 精彩囉~~~多囉..你聽日見到實O咀...放心放心...唔會要破產~~~

引用:
原帖由 mui 於 2009-7-30 03:38 PM 發表 查看引用來源

唔使知架~ 唔係外表問題,你就係你
我既外表都好吸引人o個下先死嘛, 都唔知佢地係因為我既外表而愛上我, 定係因為愛我而愛我

:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆