上一頁下一頁
發新話題

我又要徵男友喇~ "o_o" PART 2

收藏  |  訂閱
313  7.9k

引用:
原帖由 628kk 於 2009-7-14 01:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 一定係公主病!
你就公主病~:smile_o01:

HIHI~你好~:smile_43:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-7-14 13:49 發表

:smile_o04: 一定係公主病!
什麼是公主病呀

引用:
原帖由 安非他命 於 2009-7-14 03:41 PM 發表 查看引用來源

睇醫生未:smile_o01:

..

引用:
原帖由 安非他命 於 2009-7-13 04:06 PM 發表 查看引用來源
:smile_o03: 我又要徵男友喇:smile_o03:
識我ga人...入到黎咪搞搞陣:smile_o02: 咪左住我識男朋友:smile_o01:

我唔識打自我介紹吖:smile_o03: 打住少少先啦:smile_o05:

我叫安安:smile_o01: 呢度d ...
好呀,識我好呀!!:smile_o15:  
我一定唔會發癲,我唔飲酒,滴酒不沾.:smile_o05:
唔食煙.唔滾.唔去夜街.:smile_o03:
只買少少馬仔玩吓.:smile_o01:
鍾意跑步,睇戲,聽歌.:smile_o08:
唔鍾意嘈,鍾意安靜,唔鍾意人多地方,多人地方唔會去.:smile_o04:
愛靜的人,七年半無拍拖,鍾意响屋企,唔鍾意出街.:smile_o06:
除了出去開工之外,就只會落馬鞍山戲院睇吓戲,去馬鞍山運動場跑吓步,便唔會離開馬鞍山!!:smile_o13:
add我msn啦!! (info有):smile_o06:

引用:
原帖由 dd.love.69 於 2009-7-16 12:40 PM 發表 查看引用來源

好呀,識我好呀!!:smile_o15:  
我一定唔會發癲,我唔飲酒,滴酒不沾.:smile_o05:
唔食煙.唔滾.唔去夜街.:smile_o03:
只買少少馬仔玩吓.:smile_o01:
鍾意跑步,睇戲,聽歌.:smile_o08:
唔鍾意嘈,鍾意安靜,唔鍾意人多地方,多人地方唔會去.:smile_o04:
愛靜的人,七年半無拍拖,鍾意响屋企,唔鍾意出街.:smile_o06:
除了出去開工之外,就只會落馬鞍山戲院睇吓戲,去馬鞍山運動場跑吓步,便唔會離開馬鞍山!!:smile_o13:
add我msn啦!! (info有):smile_o06:
咁係咪留係馬鞍山等死呀~:smile_o05:

我到咗啊:smile_o05:

引用:
原帖由 安非他命 於 2009-7-14 03:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 點睇我都唔似有!

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-7-15 10:28 AM 發表 查看引用來源

什麼是公主病呀
:smile_o01: 你問下安安啦!

引用:
原帖由 babykenny123456 於 2009-7-16 05:36 PM 發表 查看引用來源
我到咗啊:smile_o05:
:smile_o01:駛唔駛比個獎你!?~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆