上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女圍埋一堆 PART 47

收藏  |  訂閱
1.5k  23.8k

引用:
原帖由 特大冬菇頭 於 2009-7-10 01:12 AM 發表
d口吻好專業wo:smile_o12:
專業ga la.呢d
我識炒飯咋

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-10 01:11 發表 查看引用來源
:smile_24::smile_24:都好fd ga...
:'):')送左佢.機...但得骨灰返黎...
起碼妳仲可以送佢最後一程:smile_o03:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-7-10 01:13 AM 發表

起碼妳仲可以送佢最後一程:smile_o03:
:smile_24::smile_24:我寧願沒....
:')咁樣仲hurt ...  佢死果日仲要係佢媽生日
佢係醫院捱左几日等到佢媽飛過去

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-10 01:13 AM 發表 查看引用來源
專業ga la.呢d
我識炒飯咋
仲有無其他功能:smile_o01:

引用:
原帖由 特大冬菇頭 於 2009-7-10 01:15 AM 發表
仲有無其他功能:smile_o01:
煮飯...煲湯..炒送...拖地抺地...洗衫... 煲電話粥... 不能盡錄

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-10 01:14 發表 查看引用來源
:smile_24::smile_24:我寧願沒....
:')咁樣仲hurt ...  佢死果日仲要係佢媽生日
佢係醫院捱左几日等到佢媽飛過去
我自己好明白 但世事既野冇人估到

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-10 01:16 AM 發表 查看引用來源
煮飯...煲湯..炒送...拖地抺地...洗衫... 煲電話粥... 不能盡錄
d功能都唔錯:smile_o10:但係舊左會唔會自動增值0架:smile_o01:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-7-10 01:18 AM 發表

我自己好明白 但世事既野冇人估到
:smile_24::smile_35:係啊...我收到消息仲以為同學玩我

引用:
原帖由 特大冬菇頭 於 2009-7-10 01:19 AM 發表
d功能都唔錯:smile_o10:但係舊左會唔會自動增值0架:smile_o01:
會...可能會增值做其他野

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-10 01:20 發表 查看引用來源
:smile_24::smile_35:係啊...我收到消息仲以為同學玩我
我同妳一樣 都係掛住一個人
當初收到消息 以為是假的
但係一個人 冇病冇痛
明明尋晚仲同緊自己閒談
但可以係突然之間 第二日就因為身體有事而離開.......:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆