上一頁下一頁
發新話題

090709~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~永遠懷念MJ

收藏  |  訂閱
1.5k  26.8k

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-14 09:52 AM 發表

我安排左請假~返工~:smile_o05:

你安排左請假定返工呀?:smile_41:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-14 09:54 發表 查看引用來源
你安排左請假定返工呀?:smile_41:

請假但繼續返工:smile_o13:

返早呀~88先~:smile_o13:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-14 09:55 AM 發表

請假但繼續返工:smile_o13:

返早呀~88先~:smile_o13:

ok...工作順利!:smile_o07:

乖女....post 多幾張靚相黎睇睇...我要見下衰 Sa 個貓樣呀!

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-14 10:30 AM 發表
乖女....post 多幾張靚相黎睇睇...我要見下衰 Sa 個貓樣呀!
叫jen jen post D pic 泥呢邊ar?

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-7-14 10:49 AM 發表
你自己做咩唔叫?:smile_41:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-14 10:30 發表 查看引用來源
你問下佢出唔出得樣先啦..
你知有時做野唔係幾方便:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-7-14 10:49 發表 查看引用來源
呢邊就真係唔得啦...
費事麻煩:smile_38:

引用:
原帖由 jenycmyc 於 2009-7-14 11:09 AM 發表

你問下佢出唔出得樣先啦..
你知有時做野唔係幾方便:smile_13: :smile_13: :smile_13:
咁等上 msn 先啦.........費事佢俾啲收數佬見到!:smile_38:

引用:
原帖由 jenycmyc 於 2009-7-14 11:10 AM 發表

呢邊就真係唔得啦...
費事麻煩:smile_38:
Post 果啲粉粉麵麵同 ice-cream 都 ok 既...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆