上一頁下一頁
發新話題

岩岩幫自己攪完,好舒服

收藏  |  訂閱
474  37.0k

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-6 00:33 發表 查看引用來源
       喂...佢爆我D乜比你知呀...打出黎比我過目..我都想知呀:smile_40:
以 佢 既 口 德 .. 可 能 唔 使 問 佢 .. 好 快 會 由 第 2 度 傳 番 比 你 架 喇 !!  apple

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-6 00:33 發表 查看引用來源
       喂...佢爆我D乜比你知呀...打出黎比我過目..我都想知呀:smile_40:
佢d 說話, 我領教過啦.. 

唔知有無1成真, 9成作...:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 apple724 於 6-7-2009 00:33 發表 查看引用來源
我都想知呀老公:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-7-6 00:27 發表 查看引用來源

我地去吹水啦:smile_o09:
哦...:smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 freeO'clock 於 2009-7-6 12:34 AM 發表 查看引用來源

以 佢 既 口 德 .. 可 能 唔 使 問 佢 .. 好 快 會 由 第 2 度 傳 番 比 你 架 喇 !!  apple
但我即刻想知麻,,,我好燃八架

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-6 12:33 AM 發表 查看引用來源
有過企字,唔知係咪我呢,咁我都想知噃:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-6 12:35 AM 發表 查看引用來源

佢d 說話, 我領教過啦.. 

唔知有無1成真, 9成作...:smile_o03: :smile_o03:
我都等緊佢答:smile_40:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-7-6 00:27 發表 查看引用來源

hahahahahahahhaaaa......
老屈... :smile_o14: :smile_o14:

你地d野我都係少理為妙:smile_45: :smile_43:

吊佢老味..聽人講佢又冇車又冇樓..正係得紅酒...吃蕉啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆