上一頁下一頁
發新話題

2009【元顏不瘋日】只餘3張 DJ半邊咕順位維持200人仔

收藏  |  訂閱
1.6k  35.2k

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-7-4 03:29 AM 發表 查看引用來源

盈4,你变左拉,而家唔注意整洁啦,
好耐都无去剪发啦,成日挂住去至能憎既D6同稳至能憎既DJ。。。:smile_55: :smile_55: :smile_55:
都係你專一d,淨係識去動物園:smile_40:

引用:
原帖由 ~迷失骨場~ 於 2009-7-4 03:43 AM 發表 查看引用來源

都係你專一d,淨係識去動物園:smile_40:
咪甘讲啦,其实我偷跳你唔知姐。。。:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-7-4 04:37 AM 發表 查看引用來源

咪甘讲啦,其实我偷跳你唔知姐。。。:smile_46: :smile_46: :smile_46:
跳飛機?

無錢可唔可以玩下次先比錢???

支持元顏不瘋:smile_o03: 我又報名:smile_o12:

早晨:smile_38:
各位
師兄
去唔倒
都支持:smile_13:

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-7-4 03:29 AM 發表 查看引用來源

盈4,你变左拉,而家唔注意整洁啦,
好耐都无去剪发啦,成日挂住去至能憎既D6同稳至能憎既DJ。。。:smile_55: :smile_55: :smile_55:
掛住文文(126) 嗎 ....

早呀各位師兄

引用:
原帖由 仙女座‧瞬 於 2009-7-4 05:06 AM 發表 查看引用來源
跳飛機?
系啊,高空跳飞机唔带伞。。。:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-7-4 11:03 AM 發表 查看引用來源

掛住文文(126) 嗎 ....
知啦,知啦,
去啦,去啦。。。:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆