上一頁下一頁
發新話題

沉了...不想越踏越深......

收藏  |  訂閱
358  27.7k

清醒啲啦 ...............

同佢開始~~
:smile_o07: :smile_o09:
引用:
原帖由 Danhill.J6 於 2009-6-29 06:14 PM 發表 查看引用來源
小弟係下沙的名x濤識左個女仔......
第一次就選擇左佢搞野..之後佢就問我拎左電話
我係香港佢都成日send信息比我...問我幾時上去搵佢
唔計第一次見佢
我已經上過3次搵佢
有一次我上去同朋友落bar飲野...第二次就 ...

可憐,可憐,又多一個港男俾白骨精呃左:smile_39:

引用:
原帖由 潮爆王 於 2009-6-29 06:17 PM 發表
清醒啲啦 !!! :smile_03:為依啲妓女嘥時間 !!!
:smile_38:Totally Agree!:smile_38:

引用:
原帖由 奇洛杜雷斯 於 2009-7-1 07:39 PM 發表 查看引用來源
可憐,可憐,又多一個港男俾白骨精呃左:smile_39:
我係澳門人,只係小學果時黎左香港住:smile_42:

彼此的關係還未開始,你內心已不快,放棄吧,當真正投入後你的內心只會更苦。信我,我是過來人,你的感受我清楚...

引用:
原帖由 Iloveyen 於 2009-7-1 07:57 PM 發表 查看引用來源
彼此的關係還未開始,你內心已不快,放棄吧,當真正投入後你的內心只會更苦。信我,我是過來人,你的感受我清楚...
真係如你所講差唔多...
內心已不快...內左個心應該仲hurt:smile_39:

引用:
原帖由 Iloveyen 於 2009-7-1 07:57 PM 發表 查看引用來源
不如你都講下你既經歷黎聽聽

引用:
原帖由 LWCW 於 2009-7-1 06:36 PM 發表 查看引用來源
同佢開始~~
:smile_o07: :smile_o09:  
唔喇....分手早d:smile_22:

你試吓兩個禮拜唔好見佢......唔好聽佢電話......比自己清醒吓......時間可以幫到你......試試......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆