上一頁下一頁
發新話題

有無人試過性壓抑?覺得性壓抑慘嗎?

收藏  |  訂閱
66  1.9k

係度吹水發洩咪唔怕對唔住囉

自己黎的確係好dry.............就算打飛機都係條女幫手high d

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-6-27 10:30 AM 發表 查看引用來源

個心就唸咗幾百次個大膽啦,但到真有D甘嘅情形就唔會敢去做啦。講就容易嗟,始終係唔忍心對唔住個老公。哎,真係好痛苦!
其實你最緊要知道自己想要d咩...係被壓抑多家係需求多...唔通你覺得過份壓抑會對婚姻有益咩...

同埋唔好覺得一約netfd一定係出軌....當識多個致同道合既知己都得...因為人人都有唔想比其他熟人知道既一面..

當比自己一線署光...:smile_46:

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-6-26 03:11 PM 發表 查看引用來源

自己解決?你係指自慰嗎?以前一直都好抗拒呢樣野,覺得好似好忽突,同埋一D意思都無,覺得都係要真實的感覺才有用。但現在都有少少想試下咯,因為實在唔知應該點做......
自己試下囉~同埋關心下個老公咩事會咁囉~有問題就要坦白講出黎先解決到

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-6-27 10:30 AM 發表 查看引用來源

個心就唸咗幾百次個大膽啦,但到真有D甘嘅情形就唔會敢去做啦。講就容易嗟,始終係唔忍心對唔住個老公。哎,真係好痛苦!
小心呢到d人啊~好鍾意乘虛而入~妳唔信可以問下sugar 妳就會明咩事

引用:
原帖由 sardon 於 2009-6-27 12:22 PM 發表 查看引用來源
係度吹水發洩咪唔怕對唔住囉
係啊,雖然係呢兩日先入咗來discuss呻,不過有得係度呻好似好好多了。

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-6-27 02:27 PM 發表 查看引用來源

係啊,雖然係呢兩日先入咗來discuss呻,不過有得係度呻好似好好多了。
舒服d咪好囉~唔好亂諗野吧

引用:
原帖由 oscarpang 於 2009-6-26 11:47 PM 發表 查看引用來源
總次你看不見,就當唔知拉....佢顧家咪得law
你都可去偷食架....男女公平
我同個女網友都出來偷食拉...佢都有老公架
我相信我老公無去偷食,因為渠都好似sugar的老公一樣好乖仔的,一收工就趕住翻屋企個只。渠又係做地盤的,公司裏面基本上都係男人!

引用:
原帖由 hin0605 於 2009-6-27 02:29 PM 發表 查看引用來源
舒服d咪好囉~唔好亂諗野吧
嗯嗯。

引用:
原帖由 catlee320 於 2009-6-27 02:05 PM 發表 查看引用來源
小心呢到d人啊~好鍾意乘虛而入~妳唔信可以問下sugar 妳就會明咩事
某程度上我係同意你既說話...但係試問有幾多人真係明白當時人既心意吖...

出軌...世俗上係有唔接受既眼光...

但係個人既需要呢....打個比喻..係咪肚餓諗下就會飽...傾下就解決...

性慾亦都一樣..如果係唔想要既...根本就唔會有呢個topic...

事實歸事實

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆