上一頁下一頁
發新話題

溝唔到正女先走去叫雞?

收藏  |  訂閱
97  6.7k

有冇女, 有冇錢, 都會上去玩, 個 feel 唔同, 而且大陸市場咁大, 咩女都有, o係香港連 D 唔靚既港女都串串下咁, 我地為乜要受依 D 氣 !

我係咪篤中大家死穴:smile_41: 大家冷靜d,理性討論下o者:smile_44:

引用:
原帖由 精盡報國 於 2009-6-23 17:32 發表 查看引用來源
我係咪篤中大家死穴:smile_41: 大家冷靜d,理性討論下o者:smile_44:
我想問你, 你叫"精盡報國"  呀嘛,
介紹下點報國, 點精盡好無?
HK都回歸左12年喇, 仲問呢D問題!?

引用:
原帖由 精盡報國 於 2009-6-23 01:15 PM 發表
以我所見,通常熟北上夜遊既ching大都毒毒地,係香港屬溝唔到女之輩:smile_14:
到底係咪溝唔到正女先走去叫雞?:smile_41:
大千世界,雖則現時大中華經濟起飛,但去年月人均收入在國內只有1500元,思襟見肘,由其農業社會,月收入只有一兩百元

我等愛國之士,見萬千女胞沉淪苦海,不忍觀其苦況,將有限積蓄貢獻祖國

君看多少女胞,回鄉後建房開小店,實多得我眾不遺餘力

請不要貶低我等愛國之士情操:smile_38:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-6-23 05:54 PM 發表 查看引用來源

大千世界,雖則現時大中華經濟起飛,但去年月人均收入在國內只有1500元,思襟見肘,由其農業社會,月收入只有一兩百元

我等愛國之士,見萬千女胞沉淪苦海,不忍觀其苦況,將有限積蓄貢獻祖國

君看多少女胞,回鄉後 ...
支持花兄:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 不机 於 2009-6-23 06:03 PM 發表
支持花兄:smile_38: :smile_38:
大家甘話 :smile_04:

連續兩日有港女出Post~

係香港可以搵到條囡肯同我口爆顏射啜腳趾走後門,我都唔洗番去玩啦

而家仲有埋sm

我係屋企自己識整鮑魚,就唔洗去街食啦

有女先更要出黎玩!!!:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 精盡報國 於 2009-6-23 05:32 PM 發表 查看引用來源
你係咪個屎穴想俾人篤就真....    

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆