上一頁下一頁
發新話題

女仔講 phone sex… (女仔喜此道者請進,不喜請繞道,唔係搵 sp)

收藏  |  訂閱
270  23.5k

引用:
原帖由 kkngan 於 2009-6-21 12:32 發表 查看引用來源

你好!

小兄第一次玩phonesex都係十幾歲時同當時女朋友玩起!
分手之後...間中都會同netfriends玩....到今時今日間中都仲有玩!
雖然唔真實....但有時幾有feel...大家都幾開心!
最緊要大家都有幻想空間.. ...
你呢個係唔係自我介紹黎ga???:smile_41:

ps我就真係未玩過...不過平時就成日都會同d net fd响msn講下咸野...間中對方都會開cam比我睇...至於佢地對住個cam做乜呢...就你地自己諗啦

引用:
原帖由 hk_man2009 於 2009-6-21 12:35 發表 查看引用來源
ps我就真係未玩過...不過平時就成日都會同d net fd响msn講下咸野...間中對方都會開cam比我睇...至於佢地對住個cam做乜呢...就你地自己諗啦
咁0米有好多好野睇~~~~~:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 三先生 於 2009-6-21 12:36 PM 發表 查看引用來源

咁0米有好多好野睇~~~~~:smile_47: :smile_47:
咁又唔係好多既...傾得岩既...咪有得睇囉....

引用:
原帖由 朱古力.波 於 2009-6-21 11:53 AM 發表 查看引用來源
小妹平日係個乖乖女,雖然個樣唔係嬌滴滴嗰種,不過,識我既人,一定唔會覺得我係個會入「引版」甚至出 post 既人…

第一次玩 phone sex,係因為初戀男朋友去咗外國讀書,咁之前都已經喺埋一齊 ...
咁你 phone sex 時又無用手攪自己 ?

我好奇咋

引用:
原帖由 hk_man2009 於 2009-6-21 12:38 發表 查看引用來源

咁又唔係好多既...傾得岩既...咪有得睇囉....
咁我果D一定同我唔0岩傾la~~~~

引用:
原帖由 catlee320 於 2009-6-21 12:27 PM 發表 查看引用來源
岩啊~同自己ex講 引誘下對方都幾好玩咖~
即係你依家仲有同 ex 玩?

引用:
原帖由 三先生 於 2009-6-21 12:40 PM 發表 查看引用來源

咁我果D一定同我唔0岩傾la~~~~
咁...好難講架喎...同得你講SEX...唔代表會比你睇....明明無講開既...可能無啦啦講起少少野...佢會肯開比你睇....

引用:
原帖由 catlee320 於 2009-6-21 12:27 PM 發表 查看引用來源
岩啊~同自己ex講 引誘下對方都幾好玩咖~
咁只係phone sex 定真的會返攪一次?
:smile_o05:

引用:
原帖由 hk_man2009 於 2009-6-21 12:42 發表 查看引用來源

咁...好難講架喎...同得你講SEX...唔代表會比你睇....明明無講開既...可能無啦啦講起少少野...佢會肯開比你睇....
原來係咁!!!
去食飯~~~
閃ar~~~:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆