上一頁下一頁
發新話題

COPY手記........一週年紀趣!

收藏  |  訂閱
279  9.2k

支持一週年報告
咁個宵夜咪包晒場囉:smile_o12:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-6-16 02:10 PM 發表 查看引用來源

果晚真係幾好玩, 只係食燒烤果度係成晚唯一既敗筆, 最後我同個囡囡為左咁俾我發脾4媽叉佢, 間接攪到當晚不歡而散, 但亦令我避過沉船一刧.

話時話, 有冇食過靚女助理琪琪既CHING可以出過REPORT分享下呀?
CHING 去東坑SN當甫數啦:smile_o15:

咁又一周年啦~

引用:
原帖由 eric415 於 2009-6-16 03:10 PM 發表 查看引用來源
CHING 去東坑SN當甫數啦:smile_o15:
連去2日東坑, 補到有凸 :smile_30:

引用:
原帖由 dickychan2 於 2009-6-16 01:49 PM 發表 查看引用來源
copy 兄, 小弟係初哥, 未見識過 , 常常拜詼你老兄的 report , 希望你老兄下次有團可以 join 你啦.:smile_13:
好呀,你有興趣就PM我啦!:smile_o01:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-6-16 12:30 發表 查看引用來源
星期六,雨天!又系成日下大雨,CP就系咁,一落大雨,就到處水浸,真系好似白蛇傳咁,水浸金山,寸步難行!
剛同星期五團友飲完茶茶,就接到來電,當天團友已經到達,咁就去天鵝路上接應啦,就咁我就系天鵝路上,溜 ...
長玩長有...重有N個週年紀念 :smile_38:

回覆 1# 的帖子

多謝 "COPY手記........一週年紀趣!"報告

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2009-6-16 03:17 PM 發表 查看引用來源
咁又一周年啦~
多請前輩到場指教!:smile_o05:

引用:
原帖由 常平H兄 於 2009-6-16 01:55 PM 發表 查看引用來源

copy ching.我未參加過你個團.睇你d post好似好好玩,,有時間我都想join下,我都好耐無系cp玩law.應該話系好小返大陸玩,前排就去ca 多.,,,我一有時間就call你..thx
好呀,一言為定啦!:smile_o13:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-6-16 12:39 PM 發表 查看引用來源
琪琪呀:smile_47::smile_47:
引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-6-16 02:10 PM 發表 查看引用來源
果晚真係幾好玩, 只係食燒烤果度係成晚唯一既敗筆, 最後我同個囡囡為左咁俾我發脾4媽叉佢, 間接攪到當晚不歡而散, 但亦令我避過沉船一刧.

話時話, 有冇食過靚女助理琪琪既CHING可以出過REPORT分享下呀?
個 "琪琪" 講到好正咁喎 !!?:smile_53:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆