上一頁下一頁
發新話題

簡單的有錢佬生日會包膠:多謝師兄幫我撞左一剎!!!

收藏  |  訂閱
89  4.9k

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-6-15 12:47 AM 發表 查看引用來源
多謝ching你讓我啦:smile_13: 但點知就係出事了:')
出事都係好小事, 唔好放係心, 出黎玩o既心態係每次都有新開始咁就 ok 啦!

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-15 12:51 AM 發表 查看引用來源

出事都係好小事, 唔好放係心, 出黎玩o既心態係每次都有新開始咁就 ok 啦!
我都係吹下既,邊會放係心呀,最緊要開心 車兄之後走左有無搵到好野呀:smile_41:

我都係時候要出返個報告先:smile_13:

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-6-15 12:54 AM 發表 查看引用來源

我都係吹下既,邊會放係心呀,最緊要開心 車兄之後走左有無搵到好野呀:smile_41:
我仲要搵好o野咩, 大眼妹就係好o野啦, 呵呵 ...

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-6-15 12:55 AM 發表 查看引用來源
我都係時候要出返個報告先:smile_13:
要啦!  我一味俾女捉住單挑, 好多o野都 miss 晒, 都唔知有咁多事發生

:smile_o11: thank for c hing report,

支持下robbenpan兄個報告先 :smile_38:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-15 01:02 AM 發表 查看引用來源

要啦!  我一味俾女捉住單挑, 好多o野都 miss 晒, 都唔知有咁多事發生
最慘我個時都上左房呢:smile_13:

BB, 你又話9:00pm 前出包膠. 等我等了成晚. 印度歺好食嗎??
昨晚真好玩, 生日party 用champagne 沖涼(超豪), 乳豬超好食 (一切就无曬), 食不到的ching - too bad!下次怏手一点. :smile_30: , 賽後午餐成18 位ching, 各有千秋. 下次再玩過.
BB, 温 hing  提示卞次上水圍帶多啲膠包, 食太多印度歺好難燒化架.

最緊要開心, 人生有幾多個+年?:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆