上一頁下一頁
發新話題

色慾私房菜

收藏  |  訂閱
46  15.7k

引用:
原帖由 hnyl888 於 2009-6-11 12:56 AM 發表 查看引用來源
估唔到我呢個post 做左熱門話題tim.. ha~

不過... 想搵d後生既陀地真係咁難? 聽師兄講有間野叫 kps 好似好正咁.. 好想去試下..

但更多師兄講想搵後生, 不如上大陸la.,又多又平..我都知, 不過小第試過比人係深 ...
ching,
打荷包e d 野在大6日日有 la
咁都驚就唔好撚嫖....
會染病......
又會俾差人拉.....
俾亞媽鬧....
俾老婆閹.....
俾鄰居笑.....
..............

係咁架

低下階層 沒叫雞權利架.
如果條女滿16, 未滿18, 又可唔可以告非禮  ?

而且, 今日18或16下同意被摸都可告非禮, 請警方多派人在各交通公具, 公園, 去捉人, 起多d監獄, 多多有得你捉

再加上, 派女警放蛇, 拉嫖客, 係道德上有問題.

一名已退休高級警司 多年前親自告訴我, 灣仔海旁 某高級建築物, 有一會所, 提供各項服務, 其中一樣為桑拿, 既為會所, 要會員才可享用, 但偏偏桑拿部份係公開開放的. 貴得很犀利, 我估計,計返多年通漲, 今日去玩, hj起碼要 3k, 開大就4k.  警官話, 去親果d都係律師, 有錢佬, 警司, 而警方掃黃, 最高出到高級幫辦, 而多數都係幫辦去帶隊, 咁 警司玩緊, 幫辦黎掃興 ?  唔係卦 ?  
咁香港唔通無色情場所 ?  有, 梗有,  就掃灣仔, 旺角果d平價場囉,  咁都一樣都交到功課.

叫雞都係買賣啫
只要玩得有品d
雞都有亞媽生嘅
未夠秤就咪撚搞囉
除兆有孌童癖.....䏲E生啦

而且, 警方使9同你解釋咩 ? 你係老幾 ?  睇死d升斗市民 無錢打官司 , 有起事上黎, 會快快認罪, 望輕判, 望早日了件事

看看蠱惑天皇, 同史可雋 就知, 二件事如果有錢打官司, 根本好多灰色地帶,  但一般市民 遇到官司, 就望快快了事算數.
大家都知, 即使有錢人做錯, 就會花錢請好律師, 找破綻. 窮人就會認命

唔係寸你, c hing

真架, 如果c hing有林建x, 劉鑾x, 李澤x 級數 , 無咁易夠膽得罪你

引用:
原帖由 行政長官 於 2009-6-11 11:59 AM 發表 查看引用來源係咁架低下階層 沒叫雞權利架. 如果條女滿16, 未滿18, 又可唔可以告非禮  ?而且, 今日18或16下同意被摸都可告非禮, 請警方多派人在各交通公具, 公園, 去捉人, 起多d監獄, 多多有得你捉 再加上, 派女警 ...
所以D港女屈非禮大哂, 大批港男寧願北上玩好過.. D援交妹千幾銀1Q..重可以屈埋錢.. 
女警放蛇, 佢話你有問價就係有問價.. 有無真係問係得個女警知.. 可能話"你係咪...幾多呀.."咁就已經拉你甚至老屈...
估唔到香港都好似大陸咁D大場唔拉...

引用:
原帖由 武天老師 於 2009-6-11 12:05 PM 發表 查看引用來源叫雞都係買賣啫只要玩得有品d雞都有亞媽生嘅未夠秤就咪撚搞囉除兆有孌童癖.....䏲E生啦
你點可能100%知條女夠16未?李彩樺當年16歲都成21歲咁樣...伊沙bela 14歲...已經出道!

引用:
原帖由 k510i 於 2009-6-11 11:52 AM 發表 查看引用來源那些,差人竟然個個如臨大敵,行動如狼似虎.捉嫖娼啫,洗唔洗禁兇狠呀?呢個政府正x街....7月1日...上街遊行逼政府立法嫖娼合法一樓多鳳....:smile_38: :smile_38: :smile_38:
咪係,X佢老母,叫雞唔駛俾錢呀而家?當捉大賊咁,小題大做!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

FrancisTung, U MUST 差佬La, o甘激鬧人!做人晤好o甘冇品,講晒粗口!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆