上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 115)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.7k

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-11 11:03 AM 發表 查看引用來源

但 C7 + 卡卡 ..... 未必夾得黎.....

有机會發生類似英格蘭雙特事件...

始終 C7 太注重個人表現....會同卡卡搶做主角
尼層真係幾令人.....擔心:smile_13:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-11 10:55 AM 發表 查看引用來源

好少女仔出門落雨唔担遮架喎 :smile_30:
我係非一般既女人:smile_34: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-11 11:04 AM 發表 查看引用來源

冇攞傘...至叻係妳囉...師姐:smile_27: ~
:smile_42: 咁大雨仲要係黃雨tim...:smile_30:
早晨呀...師弟
我出門口o個時冇落雨嘛, 仲有就係我以為我把縮骨遮o係個袋度呀:smile_35:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-11 11:08 AM 發表 查看引用來源

早晨呀...師弟
我出門口o個時冇落雨嘛, 仲有就係我以為我把縮骨遮o係個袋度呀:smile_35:
真係...烏龍 加...可愛  的師姐呢

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-11 11:14 AM 發表 查看引用來源

真係...烏龍 加...可愛  的師姐呢
咪笑我啦

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-11 11:16 AM 發表 查看引用來源
咪笑我啦
係豬道...:smile_55:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-11 11:20 AM 發表 查看引用來源

係豬道...:smile_55:
初初既表現非常之好呀, 但你最後都忍唔住笑呀:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-11 11:04 發表 查看引用來源

冇攞傘...至叻係妳囉...師姐:smile_27: ~
:smile_42: 咁大雨仲要係黃雨tim...:smile_30:
禾出門都冇帶遮 :smile_30:

落車大雨再截taxi都系廿蚊樓下
平過買把遮....因我週時唔記得拎遮:smile_44:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-11 11:07 發表 查看引用來源

我係非一般既女人:smile_34: :smile_30: :smile_30:
至另系你LOR :smile_30:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-11 11:51 AM 發表 查看引用來源

禾出門都冇帶遮 :smile_30:

落車大雨再截taxi都系廿蚊樓下
平過買把遮....因我週時唔記得拎遮:smile_44:
我落車o個度撘的士去既話會比司機鬧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆