今日經過Tsuen Wan大河道有間新開的桃X足

收藏  |  訂閱
36  7.1k

引用:
原帖由 hkyahoohk 於 2009-6-8 05:49 AM 發表 查看引用來源

旺角隆逃x有d驚喜,可以一試!
可唔可以講多少少呀Ching?有冇詳細地址呀?

引用:
原帖由 pig2006chu 於 2009-6-9 01:15 發表 查看引用來源

就算係廣告都好過無資訊, 起碼有野講, 知多d, 可以有選擇, 多少錢心中有數, 要正定45度唔會失望..........

廣告都有真實既一面..........................

c-hing 唔怕講我支持你!!! ...
呢個場負責人叫LingLing(最後生),樣一般,BG有KiKi(大波),阿曾(最放)及阿明(最無相頭)

4個我都做過,其中曾及明屈九我燃油附加費200+250=450,

各人都可以上中下路,唯獨阿明講只可以俾最靚既地方你摸,就係摸背加胸圍扣...俾佢吹九漲

仲同我講埋啲...我最寶貴既地方梗係要俾心愛既人摸啦..............9UP

經本人向LingLing反映後再做KiKi一個大鐘連嘔吐清潔費共250..

P.S........4 條女中只有阿曾有水..

引用:
原帖由 chunyin319 於 2009-6-9 11:06 PM 發表 查看引用來源

呢個場負責人叫LingLing(最後生),樣一般,BG有KiKi(大波),阿曾(最放)及阿明(最無相頭)

4個我都做過,其中曾及明屈九我燃油附加費200+250=450,

各人都可以上中下路,唯獨阿明講只可以俾最靚既地方你摸,就係摸背 ...
多謝C兄報告,如果我再寫就比人話廣告或老作,我會留意其他C兄報告

BG??係咪師兄打錯字..還是小弟無知..而不懂(請師兄指教一下)
本人只知BJ同HJ=.=

引用:
原帖由 無聊人KING 於 2009-6-10 12:11 AM 發表 查看引用來源
BG??係咪師兄打錯字..還是小弟無知..而不懂(請師兄指教一下)
本人只知BJ同HJ=.=
BG=骨女

引用:
原帖由 chunyin319 於 2009-6-9 11:06 PM 發表 查看引用來源

各人都可以上中下路,唯獨阿明講只可以俾最靚既地方你摸,就係摸背 ...
C-hing 真係惦呀! 好詳細! 有料到, 唔該哂..........

再請問 c-hing 有無得自己揀女bg架.........???

$450 嘩唔好去搶.....................

我想問下呢間最盡既服務係可以做咩,??請師兄指教指教

引用:

非常同情師兄的遭遇,小弟都試過。
不過都非常多謝師兄無私分享。

回覆 26# 的帖子

有....你話我個Fr介紹我做阿X就可以........

450真係好過去搶!

引用:
原帖由 無聊人KING 於 2009-6-10 00:55 發表 查看引用來源
我想問下呢間最盡既服務係可以做咩,??請師兄指教指教
老實講,呢啲場最頂磅咪手作仔...
如果班BG想開大都唔使係度做,做大場或161啦..
普遍嚟講呢班BG都係有家室既師奶.....
好多都瞞住老公家人出嚟做

前往最後回覆