上一頁下一頁
發新話題

11/07 黃江潮會disco party / 8月22日 蒲俠派對威文生日disco party

收藏  |  訂閱
354  13.2k

引用:
原帖由 sexbone 於 2009-6-1 09:49 PM 發表

甘耐既野您就米鬼拿返出來講啦:smile_o04:
↓老淫家,患左老人痴呆症,剩係記得咸豐年前既野:smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-6-1 09:51 PM 發表 查看引用來源

↓老淫家,患左老人痴呆症,剩係記得咸豐年前既野:smile_30:
往事不堪回首:smile_o05:

引用:
原帖由 sexbone 於 2009-6-1 09:54 PM 發表

往事不堪回首:smile_o05:
雕欄玉砌應猶在:smile_o05:

天 , 撞鬼你呀 , 你唔攪 ?

tin...?:smile_14:

引用:
原帖由 GINcipal 於 2009-6-2 09:38 AM 發表 查看引用來源
tin...?:smile_14:
點呀gin...

連我都退休喇....我地果代既團長正式全部退休了....:smile_39:

引用:
原帖由 samliu1968 於 2009-6-1 11:00 PM 發表 查看引用來源
天 , 撞鬼你呀 , 你唔攪 ?
係呀...做下團友算了....

都唔係完全唔攪既....大時大節會搞既:smile_13:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-6-1 09:46 PM 發表 查看引用來源

都係講緊咸豐年前啦:smile_42: :smile_42:
一段時間之後,比老虎綁住既陸陸續續,或者要搵食既人就越黎越忙,因為唔加新人,已經無左以前4-50人既仁k場面
但係就最重要係e家玩開果班都係岩玩既 :love ...
以前d大場面只能回味....

可以同班0岩玩一齊玩咁耐都好難得嫁喇

我地依班都得 番好少人喇.....依個係我退休既原因之一....:smile_39:

ps.以後我做團友,,希望有機會同你地玩

舊年三周年去左.. 四周年要夾下計.. ~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-6-2 01:39 PM 發表 查看引用來源

點呀gin...

連我都退休喇....我地果代既團長正式全部退休了....:smile_39:
五年前的Sunday真係好好玩, :smile_38:還記得最早期成日同你個個星期落Sunday^^~
天下冇不散之宴席 ~ :smile_13:祝你13/6晚歡度4週年~:smile_34:
PS: 如果我的歡樂卡(沒收左近4個月:smile_42拿得返, 可能都會到:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆