上一頁下一頁
發新話題

徵男徵女 變奏曲~~~~~~~~~第21樂章

收藏  |  訂閱
1.3k  30.1k

引用:
原帖由 豬天使 於 2009-5-31 11:32 PM 發表 查看引用來源

點解你會覺得呢度唔歡迎你?
講黎聽下
因為我試過去其他人d post呢

佢地好似唔係幾歡迎我咁..

話我問問題多 煩到佢地

但係我諗 唔係是但一方問下野 下一方又點覆返呢

我覺得問問題係大家溝通既渠道之一囉

引用:
原帖由 啟天 於 2009-5-31 11:34 PM 發表 查看引用來源

我排定隊先:smile_o13:

排你個頭:smile_o08:

引用:
原帖由 豬天使 於 2009-5-31 23:35 發表 查看引用來源

排你個頭:smile_o08:

唔受我玩?閃~~~~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 飛禽大咬 於 2009-5-31 11:32 PM 發表 查看引用來源

哈.................:smile_55: :smile_55:
唔乜野...:smile_o06: :smile_o06:

豬天使 見你咁好人 咁我地都算係fd啦 !

大家fd..咁得閒入下黎我間屋 http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9656786&highlight=%2Bfunnyboypat2

因為真係冇人入架 !:smile_39:

引用:
原帖由 豬天使 於 2009-5-31 11:32 PM 發表 查看引用來源

我諗我要徵sp
都會有好多
好多咩野:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-31 11:35 PM 發表 查看引用來源

因為我試過去其他人d post呢

佢地好似唔係幾歡迎我咁..

話我問問題多 煩到佢地

但係我諗 唔係是但一方問下野 下一方又點覆返呢

我覺得問問題係大家溝通既渠道之一囉
原來係咁

粗noodles我好可憐呀

好似去到邊d人都排擠我咁 !

引用:
原帖由 豬天使 於 2009-5-31 11:39 PM 發表 查看引用來源

原來係咁
所以我好唔開心呀

自己又好學

但又冇人想理我..

但我又唔學唔得 因為我知識唔夠呀 !

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-31 11:38 PM 發表 查看引用來源
豬天使 見你咁好人 咁我地都算係fd啦 !

大家fd..咁得閒入下黎我間屋 http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9656786&highlight=%2Bfunnyboypat2

因為真係冇人入架 !:smile_39:
我有時間會去
我比較自閉,好少去人鋪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆