上一頁下一頁
發新話題

噚晚上了一件中女

收藏  |  訂閱
200  54.6k

引用:
原帖由 ryantsehk 於 2009-5-31 06:08 PM 發表 查看引用來源

我第一日識佢,又唔知佢咩料,有啲驚..........
ons 你唔驚咩?

引用:
原帖由 ryantsehk 於 2009-5-31 06:36 PM 發表 查看引用來源

好在食飯時攞咗枱面塊濕報紙巾啫,即刻喺個褲袋度攞番出嚟,係咁意都叫做抺過吓啦,乃咗幾嘢就嗱嗱林上馬啦..............:fun ...
今次咪好難為你?

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-5-31 07:00 PM 發表 查看引用來源
:smile_45::smile_45:禮尚往來姐..人地都沒嫌你la
可能個女人重渴望砌番晚勁嘅!:smile_47:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-31 07:55 PM 發表 查看引用來源
可能個女人重渴望砌番晚勁嘅!:smile_47:
點知個男人水皮..即時.. 謝左..

Where is part 2, man?

好在我去慣嚟行隨身都有帶套套啫,呢個時候重等咩,我當然唔想再繼續乃啦,所以就以快打慢,戴咗套就即係上,望真原本想望真佢下面,但時間緊迫,做咗至算啦,一下挿入去,比我預期嘅理想,雖則話唔係好緊,但就一啲都鬆,而且全程佢都好主動,郁咗大約十幾分鐘感覺到嚟料,俾佢夾吓夾吓咁又幾舒服喎,佢休息咗一陣之後,佢主動嚟個鯉魚反身,變咗女上男人,呢個時候我就可以好認真咁望吓佢嘅波波,唔算妳大,當時我估大約三十三、四掛,但以佢呢個年紀就算幾挻吓,佢都郁得幾落力,對波跟住節拍咁上下擺動,好正,可能呢排少搞嘢,竟然俾佢搖得幾我就忍唔住出嘢添,好在佢都嚟咗次啫,唔係就輸咗俾佢喇。

:smile_o08: 未take bath...真係奶唔落lo:smile_o16:

完咗一次之後,我哋就攬住瞓咗一陣,跟住佢起身去沖涼,咁我當然係跟埋入去啦,呢個時候我就可以好仔細咁欣賞吓佢,以佢嘅年紀算係keep得唔錯,我估佢啱岩40+掛,唔係好肯定,但應該唔後生,但身型幾fit,唔會有中年發福咁,只有少少肚腩仔咁,以我嘅經驗,呢個年紀嘅單身女性,每次出席呢種場合都會好認真咁打扮吓,唔知佢係咪預咗會ons,定係因為天熱準備游水呢,下面睇得出係修剪過,剪得好整齊,留番少少嘅毛毛咁,幾靚,對波都重好挻,乳暈就深色咗啲,但都未至於係黑色,只係棕色啫,長頭髮,洗濕咗之後有啲野性,睇到我九硬硬添。

樓主條舌頭可能會爛
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-5-31 07:58 PM 發表 查看引用來源
點知個男人水皮..即時.. 謝左..
謝左咪手口並用攪番硬佢囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆