上一頁下一頁
發新話題

帶電腦上深圳

收藏  |  訂閱
70  4.1k

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-5-27 03:04 PM 發表 查看引用來源

带部40寸电视都5使抽2000啦:smile_38:
咁喺上面買都唔駛咁貴:smile_30:

嘩, RMB1700就得.  

如果真係咁平, 洗鬼唸咩? 我直情想o係大陸買部落黎用啦. :smile_30:

唔該哂以上咁多位C兄.

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-5-27 09:32 PM 發表

D 26寸幾錢上面買
22寸~~~买899
26寸~~就5知啦:smile_38:

引用:
原帖由 法眼 於 2009-5-27 10:17 PM 發表
嘩, RMB1700就得.  

如果真係咁平, 洗鬼唸咩? 我直情想o係大陸買部落黎用啦. :smile_30:

唔該哂以上咁多位C兄.
去华强电子世界三楼4眼仔装机:smile_38:

我有朋友帶個主機殼(得個殼, 仲係好舊果隻)
由福田口岸帶上深圳, 居然話打稅, 結果佢唔帶,
返落香港先拿返...但要俾存倉費...好似係段斤計...

我又有一次響皇崗口岸見到有人俾人捉住話佢帶notebook要打稅,
果兩條港佬好不爽咁話"部機舊架喎, 我帶上去點賣呀!!"

乜都想打稅, 落佢袋咩而家????

上次見上水有人問話幫手

老友話信唔過大陸機喎. (挑, 心唸, 你又溝d大陸妹?)
結果決定買部 notebook 比佢. 明天或後天拎上去,
希望無事啦.

引用:
原帖由 法眼 於 2009-5-29 12:32 發表 查看引用來源
老友話信唔過大陸機喎. (挑, 心唸, 你又溝d大陸妹?)
結果決定買部 notebook 比佢. 明天或後天拎上去,
希望無事啦.
唔好連個盒帶埋上去!

平平地送部netbook咪算law ! :smile_30: :smile_30:

出部eebox o個類超細desktop,放係背囊入面過關,check到就存倉,check唔到就....:smile_40:

引用:
原帖由 西田美沙 於 2009-5-29 01:20 PM 發表 查看引用來源

唔好連個盒帶埋上去!

平平地送部netbook咪算law ! :smile_30: :smile_30:
當然啦, 我仲裝左幾個 word, excel. 唸住萬一d關員要打我稅
時我會話我自己用, 唔係新機. 可以開埋個file比佢地睇.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆