上一頁下一頁
發新話題

30/5尋找黑洞的秘密之龍舟掛鼓力拒紅卜卜巨雨~~大募集

收藏  |  訂閱
307  10.4k

去食飯推野先:smile_35:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-26 12:51 PM 發表 查看引用來源
馬交....聽講上星期六你係魚信拎房拎得好震撼喎......10間...再10間....再黎10間丫.....:smile_30:
可惜比錯房我....比房就5樓 卡號就1樓卡.......:smile_o03:
唱完k返來先搞...有d:smile_o02:

引用:
原帖由 惡魔的左手 於 2009-5-26 02:51 PM 發表 查看引用來源

可惜比錯房我....比房就5樓 卡號就1樓卡.......:smile_o03:
唱完k返來先搞...有d:smile_o02:
果日都係我煩到佢死先會貢,十間十間貢攞,搞到佢亂晒 下次上去真係要買野請D姐姐仔食

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-5-26 12:32 PM 發表 查看引用來源

小白...上個星期俾d咩吸左入唔到個累洞啊:smile_45:
QQ話你知啦

引用:
原帖由 王小白 於 2009-5-26 04:11 PM 發表 查看引用來源

QQ話你知啦
ok 無問題~

引用:
原帖由 王小白 於 2009-5-26 04:11 PM 發表 查看引用來源

QQ話你知啦
QQ埋比我

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-5-26 04:54 PM 發表 查看引用來源

QQ埋比我
你想知D咩先?:smile_13:

第二團就加價 :smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2009-5-26 07:39 PM 發表 查看引用來源
第二團就加價 :smile_o14: :smile_o14:
有咩大問題?

馬交兄第一鋪搞黑洞, 情況上超出咗預算, 咁之後作出調整係好正常吖, 唔通你要馬交兄貼錢俾你地去玩? :smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2009-5-26 07:39 PM 發表 查看引用來源
\

馬交呢團系好多人join左只后由480減到450再減到430,overbudget 第二團要加價有mud奇?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆