上一頁下一頁
發新話題

舊事重提-當年的補習學生

收藏  |  訂閱
92  29.2k

上啦!有食吾食、罪大恶极。如她所愿!

Hurry up, don't waste it......

講真,佢又唔係樣衰,2年之後見返佢,佢都ok左好多!原來一個女仔係可以有好大轉變!

所以話.......食就要快手,唔係就on99

又走肥又大波, 如果個樣唔係太難睇, 我諗都無乜男人會拒絕啦, 你係正常人, ok架

引用:
原帖由 04329234 於 2009-5-25 00:15 發表
呢件事都成3年前發生架喇!6年前到,我幫一個男仔補習,補左一排佢覺得ok,成績都幾大進步,佢之後就搵埋佢女朋友一齊補!其實仲好,我補2個鐘,但收4個鐘既錢!佢女朋友其實唔靚,不過好好身材,唔肥得黎上圍有34D(一陣話你地知 ...
點解唔正正式式追姖呢????

射o左先講啦 !!! :smile_34: :smile_34:

食咗先講
有食唔食,罪大惡極
你仲要諗:smile_27:

引用:
原帖由 04329234 於 2009-5-25 12:15 AM 發表 查看引用來源
呢件事都成3年前發生架喇!6年前到,我幫一個男仔補習,補左一排佢覺得ok,成績都幾大進步,佢之後就搵埋佢女朋友一齊補!其實仲好,我補2個鐘,但收4個鐘既錢!佢女朋友其實唔靚,不過好好身材,唔肥得黎上圍有34D(一陣話你地知 ...
樓主, 你只係表現自己係一個好乖o既男仔, 可惜你實情係一隻大色狼, 只識乘人之危, 係人唔開心o既時候去搵著數, 完全唔會理會個女仔o既感受, 係你心入面, 佢只係一個有34D o既女, 其他o既你一o的都唔在意~

老實講丫,只叫樓主去食的人根本就係不負責任!!!
樓主要問心果句,自己對果個女仔係咪有感覺,若對佢無感覺但去貿貿然做d不負責的行為,只會製造更多社會的悲劇架咋,
樓主,三思而行呀!:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆