上一頁下一頁
發新話題

荃灣沙咀道老M北嫂

收藏  |  訂閱
116  26.9k

Yes

引用:
原帖由 粱明偉 於 2009-5-22 10:22 AM 發表 查看引用來源
荃灣沙咀道..係唔係英皇對面果間m記呀  :smile_47:
我都覺得奇,分左幾堆人,有D好豬,有D好娘

good report

好似$298

引用:
原帖由 HILTI 於 2009-5-22 01:47 PM 發表 查看引用來源
房錢幾多? 加埋晒300幾, 同上141差5多.
唔記得,比左$500,找完袋左,趕住2鑊

有Feel嗎

引用:
原帖由 必醉客 於 2009-5-22 02:14 PM 發表 查看引用來源
佢個口一路吹, 你又車輪......  
有時好難講,Feel一來,見她好似(柴九哥)咁,好耐無飯食咁,咪打下車輪,以前浦bar,溝D sales妹,去時租,玩得High,又車輪又69又真軍,雖然叫

正經人家但回想又真系幾淫蕩

各位C Hing

引用:
原帖由 fishmeal 於 2009-5-22 04:00 PM 發表 查看引用來源
咁耐唔見你出報告以為你轉左行,我有性趣交流下俾過電話我, ok ???
條女放兩個月假,又成日(及)實我,所以而家可以重出江湖.  等我犧牲多一兩次,問下她介唔介意比其他人,又索下料有無其他女.

其實我有D驚,等陣有無間道,害左女女,我問下先

引用:
原帖由 中海老實人 於 2009-5-22 04:22 PM 發表 查看引用來源

唔記得,比左$500,找完袋左,趕住2鑊
兩粒都一定唔使$298喎

引用:
原帖由 中海老實人 於 2009-5-21 07:41 PM 發表 查看引用來源
下午4點到M記食Tea及刨馬,鄰台兩個低UT-shit北監嫂幾大波,任看但無理我,跟住有多一個來坐底交錢比其中一個,膽粗粗瞭一瞭O.K.喎,我要了一個30中,大波但有腩,過了對面荷X活,半推半就下吹爆了一鑊再屌了一鑊$300,如果剩 ...
pm給我好嗎?

可以傳個電話號碼給我嗎....小弟都想去馬玩下

小弟家住荃灣,到時間去看看,多謝師兄!:smile_47: :smile_47:

可否 PM 我 [email protected]  我又去 M 記試下佢做吾做我生意.
引用:
原帖由 中海老實人 於 2009-5-22 04:37 PM 發表 查看引用來源

有時好難講,Feel一來,見她好似(柴九哥)咁,好耐無飯食咁,咪打下車輪,以前浦bar,溝D sales妹,去時租,玩得High,又車輪又69又真軍,雖然叫

正經人家但回想又真系幾淫蕩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆