上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈心

收藏  |  訂閱
743  6.1k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-10 10:32 PM 發表

應該仲有好多係外面捕住.....
等我慢慢黎, 要推到上熱門話題先除....:smile_46:
又話有人蝦你既﹖

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-10 10:33 PM 發表

你話架...:smile_38:
家下曉搞派頭喇喎...:smile_03:
配合d好喎....
我都係想多d囝囝黎咋

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-10 10:36 PM 發表

上到去先講囉...但本小姐今晚先有心情架咋......
yeah~~~~~:smile_40:
你終於肯陪我反喇...:smile_40:
cd-rom們:smile_38: ........please 想睇野就幫幫手啦:smile_03:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-5-10 10:37 PM 發表

又話有人蝦你既﹖
佢而家寒住我....我先咁講囉:smile_24:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-10 10:32 PM 發表
無諗過會有野睇架,
得閒咪入黎mor mor囉
梗係啦..齋睇洗乜出聲丫...

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-10 10:37 PM 發表

配合d好喎....
我都係想多d囝囝黎咋
我一早配合緊啦...你見唔到我已經身都賣埋咩?!:smile_03:
做埋衰人tim喎...你咪費我心機呀...:smile_03: 合作d...唔該...

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-10 10:34 PM 發表

正常果d嘛....呢度唔同架喎:smile_46:
有咩唔同呀

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-10 10:38 PM 發表

佢而家寒住我....我先咁講囉:smile_24:
你係我面前...同我老細投訴我....:smile_03: 信唔信我迫你埋牆丫啦...叫d囝囝...:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-10 10:34 PM 發表 查看引用來源

咁我mor mor你丫.... :smile_30:
你好呀,我唔係好識字同講野架:smile_15:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-10 10:39 PM 發表

我一早配合緊啦...你見唔到我已經身都賣埋咩?!:smile_03:
做埋衰人tim喎...你咪費我心機呀...:smile_03: 合作d...唔該...
我就係見你拋磚引玉, 點得唔配合你丫:smile_46: :smile_03::smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆