上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異蕉蕉

收藏  |  訂閱
742  5.6k

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-5-6 11:53 發表 查看引用來源

多謝V記

找神
LONG TIME NO CHAT...HOW R U:smile_38: :smile_38: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-6 11:57 AM 發表
做屎啦 :smile_27: :smile_24:
加油哦 ~~~~  

引用:
原帖由 Limbun_62 於 6/5/2009 11:58 發表 查看引用來源

知唔知點解丫 .... 因為我想車路士 連續兩年晌歐聯決賽都係輸比曼聯

我諗呢種 痛會 更加傷

wakaaaaaa
所以我地應該係做唔成朋友~:smile_39: 句句入肉..講到咁忠誠, 咁MU 萬一輸咗, 你咪要跳樓~:smile_39:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-5-6 11:57 AM 發表 查看引用來源

你黎搶野﹐我做乜要多謝你﹖
呢劑5水搶,係佢地慢吞吞~~

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-6 11:57 AM 發表 查看引用來源
水5水禾幫手~~:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-6 11:57 AM 發表
茅貢容易...

mor mor先

引用:
原帖由 民主之子 於 2009-5-6 11:58 AM 發表

比隻艇佢地一齊撐下米平息事件囉~~
禾都唔知道邊個係寶珠迷﹐邊個係芳芳迷...

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-6 12:00 PM 發表
所以我地應該係做唔成朋友~:smile_39: 句句入肉..講到咁忠誠, 咁MU 萬一輸咗, 你咪要跳樓~:smile_39:
當年愛華頓晌足總盃 贏左曼聯  我咪喊囉 ... 我好記得 ....

引用:
原帖由 boy'slover 於 2009-5-6 11:58 AM 發表 查看引用來源
遲到添~~~
食左好多豬油糕咩~~

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-6 11:59 AM 發表

LONG TIME NO CHAT...HOW R U:smile_38: :smile_38: :smile_30: :smile_30:
我OKwor...你又典呀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆