上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異狗衫

收藏  |  訂閱
741  4.5k

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-4-29 09:09 PM 發表

我都鍾意食住家菜架
自己煮就最好味架啦:smile_40:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-4-29 21:09 發表 查看引用來源

太濃唔怕有影響咩:smile_41:
影響d咩呀???

個人口味唔同,有d 人鍾意飲expresso
有d 人鍾意飲latte 咁解,呵~

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-4-29 21:10 發表 查看引用來源
入一入............................
首首..............仲未斷咩你,

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-4-29 09:10 PM 發表
入一入............................
手手........:smile_38:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-4-29 09:11 PM 發表 查看引用來源

影響d咩呀???

個人口味唔同,有d 人鍾意飲expresso
有d 人鍾意飲latte 咁解,呵~
影響身體囉:smile_13:

咁又係ge..:smile_13:

返工時間到.. 各位晚安.. :smile_43:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-4-29 21:12 發表 查看引用來源

影響身體囉:smile_13:

咁又係ge..:smile_13:
um..........有專家話,一日兩杯對身體有益架,呵

受到咪得囉, 齋啡我就半杯都死呀, :smile_03:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-29 09:11 PM 發表 查看引用來源
自己煮就最好味架啦:smile_40:
係健康d姐

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-29 09:13 PM 發表 查看引用來源
bye bye sir sir :smile_38:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-29 21:13 發表 查看引用來源
早d番呀......... :smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆