上一頁下一頁
發新話題

[30/4加左相+文字^^(再加多2張@@][再追加哩士bra相:)]考試前去男友屋企執一劑

收藏  |  訂閱
236  31.1k

引用:
原帖由 wingpigbb 於 28/4/2009 05:11 PM 發表 查看引用來源
呢件事都成個月前架啦 但都打出尼分享下=]
咁我讀art既..考試前一日至發覺我無最重要既鉛筆擦膠仲有...膠水=.=唔知點解唔見曬!!仲要夜晚發現=.=

廢話up完=]

我考9點....考之前去男友屋企借...點知 ...
妳BF講得好啱喎!

叫妳食蕉真係食!? ~ :smile_14:

引用:
原帖由 wingpigbb 於 2009-4-28 05:11 PM 發表 查看引用來源
咁我讀art既..考試前一日至發覺我無最重要既鉛筆擦膠仲有...膠水=.=唔知點解唔見曬!!仲要夜晚發現=.=

廢話up完=]

當時妳點著架? 趕成咁,著住黎搞? :smile_41:

引用:
原帖由 lee329 於 2009-4-28 09:29 PM 發表 查看引用來源
當時妳點著架? 趕成咁,著住黎搞? :smile_41:
= ="T-SHIRT..短褲...踢拖囉...有除衫架= =雖然趕

引用:
原帖由 wingpigbb 於 2009-4-28 09:45 PM 發表 查看引用來源

= ="T-SHIRT..短褲...踢拖囉...有除衫架= =雖然趕
入面咩色胸圍同底褲

你D故事...
好街坊FEEL
冇乜傳奇...
但我好鍾意:smile_40:

晨早執返劑,人都精神d呀

感謝分享

引用:
原帖由 wingpigbb 於 2009-4-28 05:11 PM 發表 查看引用來源

廢話up完=]

執完一劑,有沒有肥佬呀?

好搞鬼, 轉channel轉得咁快:smile_42:

繪圖筆..你都好勁喎...
我仲記得有年...我考素描o個陣..見到個學生用原子筆畫:smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆