上一頁下一頁
發新話題

有無人同我一樣喜好 (25號晚會上大陸) 有興趣者可pm同我一齊開心

收藏  |  訂閱
43  1.1k

我~
靚的易D出

最平既方法

吾計香港去羅湖既車費

1 邪骨
(
來回關口有車送)

按個港式 (飛機餐90分鐘) 138 港元收 154
完全吾放野係 LOCKER, 10小費都吾駛俾

2 羅湖邨港記荼餐廳對面果間 炒米炒飯 (8碟有水送), 當港元10

即晚來回 只需 164 港元就可有以下服務

1)
分鐘起機餐
2)
一餐晚飯

呢個價錢, 係邊度搵

引用:
原帖由 I979I980 於 2009-4-21 12:02 PM 發表 查看引用來源
正骨場:
情顠揀年青樣美, 妹妹仔 (雖然佢地通常吾夠力及技術吾好)
都吾會揀 中女 (即使技術一流)

邪骨場:
鐘意港式按摩(即飛機餐) 為多, 因為價錢平好多, 比較實際

快仔 或 iso
揀囡原則最緊要係年青樣美 ...
我都覺得樣仲要過身材, 聽ching咁講, 你都係同我一樣鍾意D妹妹仔喎

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-21 03:36 PM 發表 查看引用來源

我都覺得樣仲要過身材, 聽ching咁講, 你都係同我一樣鍾意D妹妹仔喎
當然啦, 矯矯地細細粒果D重啱我口味:smile_46: :smile_47:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-21 03:36 PM 發表 查看引用來源

CHING, 有無去過 大朗 果間 銀泉呀 (大堂直入有個按摩場, 全部技師都係後生妹妹仔, 勁可愛, 簡直係男人天堂

早點識你就好啦

我次次跟個朋友北上, 老逢咁玩法

過關 ---------> 茶餐廳食野 ----------> 搭的士去東門/ 其他地方行轉 --------> 搭的士去酒吧 ( 無固定 ) --------> 樂園路食野 ( 間餐館佢契姐開 ) / 其他酒家 ---------> 酒吧 / 無 ----------> 休閒中心 過夜( 老逢無水抽, 唔通去親正骨 ?:?定我太 7 ??? ) ----> 羅湖村 ( 佢攪我唔攪, 係有我原因, 大家不必問點解 ) :smile_30:

引用:
原帖由 I979I980 於 2009-4-21 12:40 PM 發表 查看引用來源

小費通常我都簽好少
locker $10, 按足 $10 係一定, 唔會比多

反而按模, 我會睇時間, 有次個骨妹按完一個鐘, 就急住同朋友去唱 k, 請佢既係羅湖商業城某店舖老闆, 條女話仲請左幾個人一齊去 ( 你地話有錢, 點會識唔到女 ? )

我比左 $10, 通常我比廿蚊, 但係仲要比下一個, 所以我比 $10, 條女當然炸型, 不過佢都無辦法,

後尾果個按完得 $10, 仲多怨言, 不過我唔理得咁多, 我知道佢地靠小費收入, 但我唔係條女所講 " 你地 d 香港人, 每月起碼都賺幾萬, 係大富豪, 點可以比咁少架, 比咁少, 不如唔好比, 唔好出來玩 ", 我同佢講唔好個個香港人有錢, 好多人賺幾千咋, 間野係鳳凰路有幾層高, 埋單連小貴, 都應該近百五蚊

引用:
原帖由 I979I980 於 2009-4-21 03:14 PM 發表 查看引用來源
最平既方法

吾計香港去羅湖既車費

1 邪骨
(來回關口有車送)
按個港式 (飛機餐90分鐘) 138 港元收 154
完全吾放野係 LOCKER, 10小費都吾駛俾

2 羅湖邨港記荼餐廳對面果間 炒米炒飯 (8碟有水送), 當港 ...
又抵玩, 我負擔到, :smile_30:  正呀

引用:
原帖由 Sugii 於 2009-4-21 02:16 PM 發表 查看引用來源
正骨技術重要過樣:smile_38:
我都係揀樣, 點解, 因為我唔好按摩, 為乜要去骨場, 因為想有女服侍0者 :smile_44:

不過以我觀察 ( 可能我去親正骨 ) 扒既極多, 通常第一個帶來既唔滿意, 自己要換 , 個職員問自己, 想要咩類型, 我通常話 " 唔好肥, 最好靚點 " 但係都係換件好少少既, 由於已要求換過, 比一二百蚊, 唔好咁多揀擇, 所以我都唔會再換, 就咁算照用

引用:
原帖由 公安大隊長 於 2009-4-22 01:44 PM 發表 查看引用來源

我都係揀樣, 點解, 因為我唔好按摩, 為乜要去骨場, 因為想有女服侍0者 :smile_44:

不過以我觀察 ( 可能我去親正骨 ) 扒既極多, 通常第一個帶來既唔滿意, 自己要換 , 個職員問自己, 想要咩類型, 我通常話 " ...
難得你同我都好夾吓, 你幾時方便上大陸玩呀, 我地一齊去呀, 正骨都可以揀D後生 及 靚少少 既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆