上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異黐巴

收藏  |  訂閱
751  5.1k

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-19 07:10 PM 發表 查看引用來源

咁即係點呀....嚟唔嚟呀:smile_38:
冇錢錢喎

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-19 07:11 PM 發表

講左唔代表我知  .... 妳明唔明  ??  明唔明呀 ~~~~~
唔明~~

新人到:smile_40:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-19 07:11 PM 發表

講左唔代表我知  .... 妳明唔明  ??  明唔明呀 ~~~~~
咁城城...
請問你5月2日星期六得唔得閒呀?
有時間你會唔會同我地一齊去唱k甚至打毛毛球呢?
見字可回覆嗎~其待你參與的人上:smile_13:

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-4-19 07:13 PM 發表

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A3xsaCZTB.tJfH8BoD..ygt./SIG=12bktddjs/EXP=1240226003/**http%3A//static.flickr.com/3505/3235655069_c963755105.jpg
有有有
咁精緻呀~~ 個玩具

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-19 07:11 PM 發表 查看引用來源

唔明呀...你講到禾明囉:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-4-19 07:11 PM 發表 查看引用來源

實燒佢5到, 燒佢5到咁話~~

燒晒d草 燒晒d草

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-19 07:15 PM 發表

咁城城...
請問你5月2日星期六得唔得閒呀?
有時間你會唔會同我地一齊去唱k甚至打毛毛球呢?
見字可回覆嗎~其待你參與的人上:smile_13:
錯晒 ~~  沒人期待丫        

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-4-19 07:13 PM 發表

e個要加錢喎~~ 段舖計:smile_46:
要加錢錢架...咁我.....唸唸先啦..:smile_13:

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-4-19 07:14 PM 發表
新人到:smile_40:
換公仔, 唔換貓:smile_14: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆