上一頁下一頁
發新話題

再遇沙灣多水囡囡 (仲濕過上次)

收藏  |  訂閱
737  51.1k

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-15 08:26 PM 發表 查看引用來源

ching可能誤會左喇, 沙灣搵女陪唱k只係2百, 係我想即場執一劑, 所以先要比多100+60房錢
咁好玩~~~都係1000內...係就係遠咗啲,,,,,但都好抵呀~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 廿個饅頭 於 2009-4-15 08:28 PM 發表 查看引用來源

我明白你意思如果只係係k房只收200但係都有得渣果d
但係因為你想玩番q先俾多160銀
係呀, 無錯!
咁去仁k揸下D女個波一定吾少得啦, 揸揸下就想搞野, 所以我咪拿拿聲上房囉

引用:
原帖由 panda124 於 2009-4-15 08:28 PM 發表 查看引用來源

咁好玩~~~都係1000內...係就係遠咗啲,,,,,但都好抵呀~~~~:smile_38:
羅湖坐的士去沙灣要幾內到呢師兄??

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-15 08:30 PM 發表 查看引用來源

係呀, 無錯!
咁去仁k揸下D女個波一定吾少得啦, 揸揸下就想搞野, 所以我咪拿拿聲上房囉
明白曬收到曬
下次如果我又參加一定搵埋你:smile_35:

引用:
原帖由 panda124 於 2009-4-15 08:28 PM 發表 查看引用來源

咁我吾過夜嘅, 600多少少就可以玩咁耐, 我覺得ok 0架!
但係如果過夜嘅話我會揀cp多D
其實沙灣都吾算好遠, 羅湖過左關, 如果自己搭的士嘅話, 半粒鐘乜都到啦

引用:
原帖由 廿個饅頭 於 2009-4-15 08:30 PM 發表 查看引用來源

羅湖坐的士去沙灣要幾內到呢師兄??
正常半個鐘內就到

引用:
原帖由 廿個饅頭 於 2009-4-15 08:31 PM 發表 查看引用來源

明白曬收到曬
下次如果我又參加一定搵埋你:smile_35:
我要休息一排先喇, 我要養夠神呀!
宜家D台有幾位ching都有開沙灣團, 我知嘅就起碼逢星期2、3、4、6都有團, 跟D有信譽嘅團長就無死啦

師兄吾好休戰啦....長戰長有喎:smile_35:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-4-15 08:37 PM 發表 查看引用來源
師兄吾好休戰啦....長戰長有喎:smile_35:
神我就大把啦, 不過我吾想荷包肝硬化, 所以先休戰一排姐

多謝C兄多水報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆