上一頁下一頁
發新話題

坐蓮怕怕

收藏  |  訂閱
213  16.1k

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-4-14 11:28 PM 發表

仲捉你唔到
嘻嘻~~~~~好耐冇見啦~~~~~~都好耐冇見你會覆post啦~~~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 punkpunkwing 於 2009-4-14 05:16 PM 發表
自從被人狂禁言之後好耐都無上過黎, 我以前 d post 已經搵唔番:') :')

早前 behold 識咗個女仔, 佢話有下場, 果晚食唔到, 但都抄低咗個 msn, follow up 咗成個禮拜, 先有埋個電話

星期五 ...
愈彈愈高...小心比人坐斷:smile_35:

引用:
原帖由 龍寶寶 於 2009-4-14 11:34 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻~~~~~好耐冇見啦~~~~~~都好耐冇見你會覆post啦~~~~~~~:smile_30:
你夠好耐都冇蒲頭啦:smile_46::smile_46:有冇掛住我呀

引用:
原帖由 punkpunkwing 於 14/4/2009 05:16 PM 發表 查看引用來源
自從被人狂禁言之後好耐都無上過黎, 我以前 d post 已經搵唔番:') :')

早前 behold 識咗個女仔, 佢話有下場, 果晚食唔到, 但都抄低咗個 msn, follow up 咗成個禮拜, 先有埋個電話

星期五 ...
比人狂禁言都唔負分嘅:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 14/4/2009 11:39 PM 發表 查看引用來源

唔斷都痛(銀)屎:smile_46: ~

條女咁搞笑:smile_46:

我都唔係咁中意坐蓮,都係怕坐親條JJ

引用:
原帖由 moonflower_013 於 2009-4-14 10:55 PM 發表 查看引用來源
狗仔式應該是很好玩的...
不過坐蓮也應該不錯喲!
喜歡被人一邊插插一邊啜波仔的感覺!
其實一邊 un, 一邊啜都幾困難......:smile_13:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-4-14 11:39 PM 發表 查看引用來源

佢彈咁耐, 我驚咁耐

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-4-14 11:43 PM 發表 查看引用來源

比人狂禁言都唔負分嘅:smile_24: :smile_24:
皆因我之前都有不少佳作
二來班福娃一黎就直接禁我, 扣分都慳番

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆